Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MEDJUTIM AKO TAKO NASTAVIS MORAT CE TI SE I BRNJICA STAVITI .
AKADEMIK 22.05.2010. u 03:29 IZGLEDA DA TE JE KRATAK LANAC POCEO NERVIRATI ? ?
evo ovaj teks iznad govori sto vas svi vole i sto zele za zive u suzivotu sa vama. svaka vam cast pade vam cijela tematika u vodu
Ma moze sud da dosudi kakvu god presudu, nije uopste vazno. Kada dodje pravi trenutak, a doci ce, siprati ce proci kao muslimani u Srebrenici. Ima da ih davimo kao macice u Jadranskom moru. A onda ako Bog da, pravac bosna da jednom za sva vremena otpremino poturicku stoku tamo gdje i pripada, u Aziju.
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Sve je pocelo sa Slobinim \"niko ne sme da vas dira\" govorom na Kosovo polju, gle ironije da se sve tamo i zavrsilo! Ej srbi, jel vam dosta diranja? Sta je najbolje, Albanci ce vam uvjek ostat komsije, do smaka svjeta :D A oni znaju sa srbima najbolje :D Uvjek gdje god sretnem albanca po svjetu, trebam samo slobu da opsujem, i raja smo odmah, e to se cijeni, pokusajte!
tekst 0 bodova. ko su sve novinari danas a,l,l,a,h,u dragi. da pitam dobre ljude citaoce: kada se ocekuje objava misljenja?
Kod vas u goste dolazi kao umnik, bolje receno bez umnik. To je pocetak.
A ovaj ratni zlocinac ce u prdekanu kad tad.
Da vidimo ko ce isfinansirati sto vlada, hiljade ambasada i ambasadora, stotine hiljada cinovnika i policajaca grada cikaga...jaoooo. Dosta ste se sigrali drzava, sad je vrijeme za ozbiljne stvari.
Sto ste dobili donacija, dobili, kredita i toga, sad kad stegnu, za cas vi njima okrenete ledja i smislite neki novi ilirski pokret i ljudevita gaja, zaboravite benjamina kalaja, kako god ste se uvlacili njima, tako ste i za kralja, i tite, samo kad osjetite nafaku, kad nestaje nafake, okrece se ploca brale moj. ne znaju ovi zapdnjaci nista o nasem mentalitetu, to je nevolja.
nasi iliri nestali a vi se odrzali, sta ces kad ste oduvijek cuvali svoje tekovine, ono ko cirilicu sto njegujete, kojom je kulin ban pisao...ma jasta. A sipci, ah, oni su posebna prica, na njih ne vrijedi trositi rijeci, propasce prije nego se priznaju. sta oni znaju koji klinac od drzave. Svi cete vi, sad slijedi ukrupnjavanje, samo da zapadnjaci stegnu kais.
Dje su oni iz Vince, iz lepenskog Vira, dje je krapinski covjek i to???
Da si se družio sa Vukom Karadžićem znao bi ;)
Dje su nasi Iliri, hrvatski i srpski???