Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi su tražili da se legalizuje cannabis, a nije tablete s marihuanom.
bas tako , ja osobno nikad necu vjerovat u te tablete, opcenito farmacijom
Svaka cast braco makedonci, barem neko ima pameti na ovom balkanu!
"Lijekovi na bazi marihuane" Sto znaci da ih smiju prozvoditi samo farmacevtske kompanije, sto su mogle i do sada. Znas li ti mozda od cega se pravi morfij, metadon ili lidokain ??? Ovo nije nista i dalje mogu da te truju kako hoce, a sam sebi narod ne smije praviti lijeka. To je isto ko kada bi zabranili da drzis kravu a smijes samo kupovati mlijeko u tetrapaku.
marihuana treba da bude legalna u sve svrhe...
@Rusty nije ni heroin problem.... problem je u ljudima i njihovim mozgovima
svugdje marihuana dozvoljena a kod nas zabranjena ali zato rade mito i korupcija kazu zdrava je mnogi su vile i vikendice po zakonu preko nje napravili i vlasti se docepali
Svaka cast Makedonci