Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO TAKO SMRDE ,STO VAS MANJE TIM BOLJE MAMICU VAM SMRDLJIVU
Svaki je takav Bojan otišo u dobrovoljce 91,pa punim gasom preko HR,godinu kasnije Bijeljina,pa gas preko BiH...i sve tako do Kosova,kad su već bili jedinica...Svaki maloljetnik,koji završi kao Bojan...bez škole,a vremena puno...gazi istom prugom,jer ga je društvo koje je takvo,kakvo je,odbacilo
geno.c.i.d..aši....kakvi bi tek bili da su bili punoljetni i da je na daj Bože opet kakav rat u Bosni,sigurno bi došli da kolj.u i u.b.i.j.aju, otimajući novac i nakit od starih i nemoćnih režući prste onima koji nisu mogli da skinu prsten ..ma to je u sjemenu pogano...
Counter Strike generacija. Headshottt.
Ma naema sta, praaaaaavi si primjer tolerancije, a da ne govorim o kulturi komunikacije. Zasto se onda bunimo sto nas svijet ne prihvaca/prihvata? Ko bi (nas) takve naopake zelio?
ne ken.jaj . markica po markica
D+ je tipican primjer govora mrznje i nemate nikakvih reakcija Zasto blokirate postove u kojima pokusavam da upozorim na nasu naopakost i da se moze ovo lako i NAMA desiti? Sta vas u tom postu toliko pogadja? Ili je odgovor jednostavan.. samo neka se prepucava i siri govor mrznje. To poboljsava citanost. Sve osim konstruktivne kritike je dozvoljeno?
Jos jedan manje
j.ga, na poslu sam nemam novine ovdje ali kad dođem kući bit će okačeno, nije valjda da sam ja jedini koji je taj članak vidio?? Čini mi se na stranici 9 skoro preko pola novinkog lista... Uglavnom postupak je pokrenut i identit je utvrđen ;)
oooo prepali se pojedini
uslikaj, postavi, pa posalji link :)
Pokušao sam da nadjem, ali nisam uspio :(
Neznam baš kako da ti dam članak iz novina???!!!! Ali evo potraqzit cu pa da vidimo
traži sam g. AKADEMIK
daj nam link od tog clanka o AKADEMIKU!