Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada oni sa ovom vlasti neće ući u EVROPU. Mogu samo sanjati,zajedno sa nama.
Pa Slobo je razvalio Yugu, a mali Dačić će kao dobar Slobin đak to razvaljivanje primjeniti na Srbiji. Daleko im kuća bila, nek\' rade šta hoće samo dalje od nas!!!
@malislobo Eto vidis, potvrdio si sve ono sto rekoh ranije. Tupost, vama Srbima, ipak je genetska i, kao sto rekoh, uspijevate se malo jos lagati laprdajuci o drugima i to je to. Jade jadne. Problem je sto niko oko vas ne moze da se oslobodi vase nagomilane balege (u kojoj vi ne mozete micati ni rukama, ni nogama). Fuj! Mracni, zatucani, primitivni vilajet zvani smrdija.
maka ne kaki, sviju ti. ostali ste na 24% bosne, a ni to ne znate urediti onako kako bi vam ljudi zivjeli bolje. vas pojam napredka je sagraditi dzamiju. jadniji ste od albanije i afganistana eeee, od albanije i afganistana!!! znas ti sta znaci to moj makis pakis? ha? znas li? znaci da ste dno dna, intelektualno, duhovno, kulturno i kako god zelis. hajde sad nadji neko cose, pa razmisli gdje si pogresio moj mali makasu pakasu.
Žalosno je da čovjek koji je bio potparol jednom fašisti kakav je bio Slobodan Milošević danas bude premijer Srbije. To dosta govori o Srbiji i srpskom narodu (istina većini toga naroda). Nažalost od katarze srpskog naroda ništa. Bar za naredne četiri godine.
Boli vas k...a ko je premije Srbije kreteni..
Ko god da je premijer Srbije, Srbija ce sigurno krenuti dalje i naprijed ka EU, dok kod nas glupi seljak jos 20 godina bude birao SDA, te nas taj isti SDA nastavi krast kao i danas, mi cemo pomrijet od gladi neca nas imat ko ni da pokopa. Zato ljudi, ostavite se mjesanja u unutrasnju politiku drugih (razvijenih) zemalja od nase jadne Bosne, nego se zabavite kako cemo svi zajedno sa Hrvatima i Srbima (iz Bosne) napraviti jednu bolju prosperitetniju drzavu za sve gradjane i kad svi budu radili i zaradjivali necemo imat vremena da trujemo glavu nacjonalizmom.
@subotar mile Imas pravo donekle! Kao sto rekoh sve je to rezultat srpskoga nebeskoga primitivluka. I BiH je nenormalna, ali ponovno zahvaljujuci vasoj nebesnosti, krmecoj glavi Slobi, malim Slobama, Dodicima i slicnim bezobraznim klocevima i seljacinama koji vam u ime vase suplje nacionalisticke demagogije, izvlace vam i ono malo jada sto vam je ostale. Sto se intelekta i duhovnosti tice, tu ste na dnu dna. Ne mozete dublje. I upravo je to najzalosnije, da mi iz Bosne, ovakve budale, mozemo si sasvim slobodno dopustiti da vas ismijavamo. Iz prostoga razloga jer vi plivate u vasim nacionalistickim idiotlucima i takvoj zatupljenosti da vise niste ni svjesni sta vam se desava. Jade jadne koje se samo jos malo umiju lagati.
Ma mozete da pricate i pisete sta god hocete ne cuje i ne vidi on nista od ovoga i bas ga briga za to, vodice on mnogo bolje vladu nego sto su to vodili prosli ljudi. Gore nemoze sigurno.
Niko nije kriv DS-u, sto je prokockao sansu naroda, i unistio Srbiju. Dacic to nece vise da gleda. A i ovi i svi mediji bi mogli malo vise neutralno da pisu a ne da pokazuju ovolike izlive ljubomore i negativnosti, necete biti zbog toga previse citani.
Ovaj covek uopste nije bio niti je los, samo je bio u losoj koaliciji sa Demokratama pa ga sad zbog toga svi napadaju. Nije mi jasno kako je DS-u, valjao toliko godina a odjednom preko noci ga zamrzese i nevalja ima. E poraz je cudo.
Da li je moguce da ovoliko mozete biti neljudski, i ovako pisati, pa da mediji su cudo, ali bas ovoliko., Ne mogu da poverujem.
Ovaj covek ima svoje ime i prezime, A to je : Ivica Dacic, zasto ovoliko sirite mrznju, i negativnu sliku o ovom coveku, pa mu menjate ime, i ovoliko u tekstu ima ljubomore ili vec cega.
...i bila jednom jedna Srbija...slava joj.A taman smo poceli sanjati da ce mo moci biti normalan Evropski narod,da ce mo imati posao,da se necemo stideti da kazemo ko smo kad odemo negde u svet ,i upravu je taj isti svet kad kaze da mi nismo normalni.Zato ce mo i nestati,to je realnost!
Kakva glupost od teksta. Dačića niko u Srbiji ne zna pod nadimkom \"Mali Sloba\". Prvi put to čujem iz ovog teksta. Drugo, Dačić je mesec dana pregovarao sa DS-om i Tadićem, ne želeći da pređe na drugu stranu, ali su dotični tvrdili pazar. Dobio je bolju ponudu od SNS-a i opravdavam njegov izbor i ne sumnjam u dobru volju. Poslušajte malo čoveka pa onda sudite o njemu. Uostalom, ovi portali vama služe isključivo za nacionalne provokacije, a siguran sam da imate Srbe odnosno Muslimane prijatelje i sa njima normalno komunicirate. Zato ostavite se gluposti i gledajte da svi bolje živimo. A Dačić nije Milošević, niti Izetbegović, niti Tuđman, a kad već znate da sve određuju Nemci i Amerikanci, onda čega se bojati? Pozdrav iz Srbije!
VAS NIKO NE SME DA BIJE, SEM NASE I VASE MILICIJE
@ subotar.....pa nije sve tako crno. gledaj malo i pozitivno. bolje se živi nego u bugarskoj i rumuniji, a oni su EU. bit će bolje samo strpljenja.