Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad onaj rece da su iz susjedne zemlje nisam se nadao da su iz Albanije ili Kosova... Ja konto bugarski teroristi
"Mi" "balije" ???
mrvica mozda si u pravu, ali take ko ti onda treba za mala muda objesit za neko drvo i tako te ljuljat dok ti ne otpadnu. prethodno treba od tvoji mali jaja napravit jaja na oko i bacit i dzukelama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad ih treba javno povjesati, neka se klate tamo-amo,tamo-amo.
ne bih ja na takve trosio vrijeme, samo po kratkom postupku ih pobio i vozdra nema većih debila od tih terrorista, čak i debil je preblaga riječ za njih takve ljude ne mogu nikako žaliti i takvima nije mjesto na ovome svijetu
Makedonci su ista, ako ne i gora olos od Albanaca...Sve je ovo iscenirano, da se svijetu prikaze kako su Albanci teroristi, a eto oni fini i dobro obuceni da se bore protiv islamskih terorista i jos kao ugrozeni...mrs u 3 pm
Ja sam upravo nasao dobar snimak na Pornhub.com i sada trenutno sam se uznemirio i moram ga drk.at znate bolje gledati snimke sa ***.com nego ove sto nam vi mediji zajedno sa NATO-om i Rusijom upakirate!
Klix portal koji svojim sadržajem najviše sije mržnju i netrpeljivost u ovoj našoj lijepoj BiH. Takozvani "novinari" okrenite se ljepšim stvarima ne "huškajte" ovaj naš napaćeni narod glavna tema su vam Dodick, Bakir,Vehabije.. za jedan klik bi svoju majku popljuvali.
Ovim ludjacima samo kamen oko vrata i u sto dublju vodu gurnuti.Metak skup!
Kad neko kaze,sta ti je kod nas nece vise biti rata.a ti se probudis ono se puca na sve strane,a ti sa porodicom,zenom djecom u kuci neznas gdje ces,zato treba kupiti kakve puske i za ormar.,bar toliko zastiti porodicu.,ali kad bi ovi dosli u kucu nasli pusku rekli bi eh i ti si terorista,ni kriv ni duzan najebes.,ne moze covjek pametan biti.,
Bas nekolicini,tj ratnim profiterima,ali i njima je brzo dosao dzavo po svoje pa pola njih sad nema nista.,kod nas u BiH u zadnjem ratu su najbolje prosli oni koji su otisli vani tj, u diasporu,.zao mi je tih ljudi mnogi su izgubili svoje najmilije propatili su ko svi mi sto smo ostali.,a zalosno je u tome sto se ti isti vracaju i smatraju nas nizom rasom.ko da mi nemamo hljeba jesti.,kaze,.citiram.,kod nas u swesku nije tako.,brzo su zaboravili,cast izuzecima.,a sad kad bi se zaratilo niko nas nebi primio.rat ti je isto kad zavadis dva horoza i onise bore neznaju ni zasto a oni iznad njih se smiju i uzmaju kes .
Se deka ih slikuvam za so ličnite karti
HaHa ha kako slusaju okreni se ovako okreni se onako a svi su lijepo namazani modricama ----kako makedonci lijepo miluju -----o berisa eto batina udri berisu idri idriza udri morinu udri sve albance
Nema sta, pravi predstavnici ISIL-a! Sto mogu ovi chetnichki analiticari sklapat teze, to je nevjerovatno! Ovo su vam, djeco, siptari (vidi glava), koji nemaju veze ni sa bosnjacima (koji su zajedno sa srbima morali napustiti Kosovo), ni sa Zvornikom, ni sa vehabijama, ni sa ISIL krvolocima. Jedino su mozda glupi kao oni.
Musolini, ko to lagi, ko to lagi?
...oce sipci veliku Albaniju pa da posade jednu veliku plantazu trave i onda da svi nahko sretni pobjegnu iz nje na ...... zapad :))))))))))))))))))))))))
Evo dideo ...pgledaj...! https://www.youtube.com/user/failarmy
Mozda opet neki VECI plan da bi se Albanci zamrzili od Makedonaca??Da bi Srbija imala saveznika u buducnosti?
Kiks je odron od medija i najgori u Evropi
https://www.youtube.com/watch?v=_p9Vd0GJppo#t=96 eo ga
ocekujem nekakvu naknadu od klixa je izgleda ja radim nečiji posao
Ne radiiiii,