Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! To je najbolje sto im se može desiti. Treba đubrad ubiti.
Odlicna vijest, ovo bi svugdje na svijetu trebalo da je na snazi.
Ja mislim da onaj @depresivan neće više smjeti u Makedoniju
kastracija je vec pocela za pascadi,jesu li i tebe KUJO vec kast..
da su turci koristili Kondome:) danas smrda nebi bilo,ali jbg nisu kondomi bili izmisljeni...
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
opet ovaj pacijent!
apsolutno podrzavam hemijsku kastraciju na ljudima koji se "ogrijese o djeci"
Meni je bezveze, skuplje od metka
pravi potez.
Ma čunu odsjeć i problem riješen!!!
ma njima je ravna samo "Smrtna Kazna "
Podržavam ovo, ali ko će ga znati šta se tim ljudima vrti u glavi i dali ta vrsta kastracije ima efekta??? Može se desiti da od frustracije to učine na drugi način i još gore počnu ubijati.
Mislim da si u pravu, i onako nemaju mozga kada rade takve stvari a sta bi im tek tad prolazilo kroz glavu. Nesmijem ni pomisliti. Najbolje dozivotni zatvor ili smaknuce.
da moje djete dotakne nebi mu trebala hemijska kastracija ja bi ga licno kastriro cakijom.
svi bi uradili tako da se radi o njihovoj djeci, ali ove kazne su napravljene po sistemu "nista licno", stavljeno u "zakonske okvire"
Ideja za 10!
ako žene dođu do ovih cjepiva bit će veselo.
Zaintrigirao si me. Zašto bi mi žene željele da dođemo u posjed takvih supstanci?
bilo je u šali rečeno, mene bi moja kastrirala kad bi je prevario.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)