Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vit, peije ce BJRMakedonija aneksirati Grcku nego sto cete se vi osloboditi Republike Srpske...................znaci NIKADA A da li ce se Republika Srpska osloboditi muslimanskog dijela Bosne........ZAGARANTOVANO!!!!
@ vit ako je RS genocidna tvorevina sta je onda Hrvatska tek hahah pa za nju ni u rjecniku pojmova koji je licno sotona napisao ne bi uspjeli naci odgovarajucu rijec, za njemacku i itialiju i nekako ali za HR bi morao konkurs da se otvori na temu \'\'najsvirepija rijec\'\' lol
Ado, pa Srbija nema problema sa Makedoncima i obratno. Cak svoje produkte mogu da ravnopravno prezentuju na trzistu Srbije.
Cestitam Makedoniji na dan samostalnosti! Nek se neda pod srpsko-grckom nogom!!!!! BORITE SE! :)..... OCUVAJTE IME MAKEDONIJA!!!!!!!
a tek vi i vasa \"zemlja\" hehehe.....kad se oslobodite genocidne tvorevine, onda mozete komentarisati!
pola ih ima pasose Bugarske-znaci bugari
Moze vala i Juzna Srbija
Sjeverna Makedonija
Koja samostalnost kad ni imena nemaju drzavi-BJRM