Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno
Ma ništa ovo nije tačno, ovako su rekli da je u Tuzli prošle godine povrijeđeno preko 100 policajaca, da su opljačkane sve radnje u blizini demonstracija, pa ništa nije bilo istina..
@TZ123 Vidi, vidi javlja se i mali tuzlanski fašista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.....povijest se stalno i neminovno ponavlja .... a mi nismo ništa naučili....
....bojim se da si fulao......ipak vi srbi imate ekskluzivu da ste u jedini u zavadi baš sa svima ostalima.......
....hoće, hoće.........samo što nije.....samo požurite, ostario sam čekajući....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kuha se kuha. Tesko da je ovo sto se desava u zadnjih par dana samo jedna glupa koincidencija.
Počinje polako,jedva čekam da krene i u Bosni Herzegovini!!! Jedino tako mogu dobit azil u Evropi sve vam ostavljam bagro ko vas jebe ali bi vas zamolio prvo da počistite svoje dvorište pa onda u obračun sa četnicima i ustašama!!!! Prvo pobit domaća govna pa onda dalje kad se to riješi dolazim da se obračunam sa četnicima!!
Equus ovde je sve djeriz, ništa ovde ne može da uspije i ono što valja uvehne i propadne samo je zrak dobar na pojednim mjesstima!!!
Nabavite Dron ..pojeftino, dobar je protiv neprijatelja...! https://www.youtube.com/watch?v=Y4jtguSF0n4
Da nisu možda opet "povratnici" u kratkim pantalonama?
došlo vrijeme da se makedoncima uvede demokracija , tj. razyebe država, ko će drugi nego američki puleni šiptari ... baš kao što rekoh neki dan :-(((((((
Balkanika je to brate,,nema kod nasi ljudi sjesti rjesiti nesto diplomatski,,samo rokanje i neka djeca nastave tako,,kazu zdravo za kosti
Jos je Tito znao da od Albanaca prijeti najveca opasnost. Kosovo je uvijek bilo brana a onda je citav svijet iz mrznje prema Srbima dao Kosovo Albaniji i eto ga sad. Velika Albanija koja ce se prosiriti i na Makedoniju, mozda CG, u nekom historijakom kontekstu, mozda i sire.
Vec vidjeno i vazda pali na ovim prostorima. Kakve su ovo karikature od drzava na Balkanu, pa to je van pameti. Ej, 70 naoruzanih lola zauzelo izlaze iz grada i sad ce se prosipati prica o ugrozenim ljudskim pravima i neravnopravnosti. Pa ce se sazvati medjunarodna konferencija. Pa ce birokratske drtine iz EU trpati masne dnevnice zahvaljujuci svom angazmanu u mirovnoj inicijativi za Makedoniju. I treba nas levatiti kad smo goveda.
Makedonci trebaju to da riješe kao i Izrael. Kompletno naselje blokirati. Pretres kuća po kuća. Svaku kuću sravniti sa zemljom u kojoj se nadje oružije ili ako je neko iz te kuće učestvovao u ovom i sve riješeno. Svakog ko je učestvovao u ovom po kratkom postupku. Malo kritike medjunatrodne zajednice i ništaa više.
Ovo mogu prikazati kao islamski terorizam i još će im poslati i pomoć
Alazarevic.....iza jevreja stoji citav svjet skoro,,ne samo USA,,,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
znaci makedonska policija pokrene akciju i nikoga ne uhiti i ne ubije nego ostane bez 3 policajca i jos ih 9 po bolnicama.... genijalno isplanirano
Makedonija najslabija karika Turskog toka https://www.youtube.com/watch?v=dAfpGCzcGvk
Mir brate,mir!
ovaj lik sto govori na trecem snimku kao mentor iz lud zbunjen normalan!
STA TI SIPTARI VISE ZELE..DOBILI SU KOSOVO I NEK SE VESELE,A NE ONI BI SAD SVAKU DRZAVU SEBI DA PRAVE...........
balkan..najprimitivniji dio evrope