Solana u Skoplju
0
Makedonci će u Europu bez viza
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj te mislit da je srbija dobila na lijepe oci bezvizni rezim. morali su se pomirit sa kosovom. a mi mislimo da ce se neko sazalit nad nama. jadnici jadni. pravi ste jadnici
nije zalosno sto je makedonija dobila bez vizni rezim, ali jeste zalosno sto je to dobila Vizantija. Ali uvijek sve posmatrat pozitivno i reci sebi da je to OK jer je srbija zasluzila ulaz u krscanski klub zbog sprovedenog genocida.
objavite mi komentar admini,što ste tako fašistički nastrojeni?znam,ljubomorni ste što vam nisu ukinuli vize,dobar razlog
raja iskoristite da do kraja godine odete u susjedne zemlje jer od iduce necemo moci nigdje kako je krenulo!!! hahahaha koja smo mi rupetina fuj ma trebamo bukvalno likvidirati gospodu sa vlasti!!!!!!!
koliko ja znam makedonci,inace grci su još otkad u evropskoj uniji,da ne misle možda na BYYYYRRRMMM?
@Ratislav genocidni Peca i Petar te u tvoj genocidni grob fasiste stavili i lijepo ti se popisali po tvojoj velikoj CASTI! Bih\'ever!
preskonferencija rijaseta u 18 sati ceric ce iznjeti svoj stav povodom ovoga
postoje jasni problemi koji su doveli do ovoga da jedna makedonija ima uredjeniju drzavu od nase. a vi slobodno i dalje napadajte eu, srbiju, efendiju cerica, itd. a kad dodju izbori vi fino nastavite da glasate kako ste glasali i oticete svi u honduras bez viza...
Imam ja jednog frenda ima austrijski pasos a jadan nigdje nije makeo vec tri godine odkako je dosao iz austrije. treba za putovati nesto vise od vize...treba para a treba i znati a i htjeti hehe. a sto se tice makedonaca...dragi su mi itd. al nedavno prodjoh skopljem joooooooooooj ja bijede i sramote. pa sarajevo je monte carlo za skopje al hajd dobro. a sto se sikirate, pa i bosancima ce ukinuti vize do proljeca to se vec zna sve. pa i u makedoniji ima muslimana pa nebi ni njima onda trebali ikuniti vize ako je zbog toga.
Iduce godine opet na izbore pa opet glasajte za iste ove ili nemojte ni izaci da ovi dobiju izbore sa 30% ukupne a 100% izlaznosti svog partijskog kadra, pa onda opet sve ispočetka. jadna je ovo zemlja
Ja neznam zasto rajai misli da je toliko vazno da nam se ukinu vize. Pa vecina nema para da ode na godisnji u Hrvatsku na more. Ali eto cim nam se ukinu vize svi cemo ici na godisnju u Svicu i u Njemacku sa 5000EUR, da ga bas ono zadamo te dvije sedmice. Totalna glupost, trebamo prvo srediti ekonomiju u svojoj zemlji pa cemo onda moci ici na godisnje gdje hocemo sa vizama ili bez svejdeno.
@Pipo, \"odrices li se djavola\"? \"Odricem se\". U ime oca i sina,svjatoga duha amin. Dobro dosao \"Pipo\" Petre,od danas si slobodan covjek. Tvoj nik na saxu je Peca! Bosna4ever!
Kakva je ovo šuplja!?! Mi smo sad deset puta bolji nego što je Hrvatska bila prije 15 - 17 godina pa oni tada nisu imali vize. Kad budemo imali biometrijske pasoše onda će tražiti da donesemo cvijet koji raste na Himalajima, cvjeta jednom u 70 godina i traje 1 sekundu. Ako nemaš tu ružu uz pasoš, stani u red ispred ambasade... Srbi su rekli: \"Nećemo Tita mi više\" i ukidaju im se vize...
...bogata idiotima i zrakom.
Eh Solana jedan od najvecih neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine, al-Kak amerikanci i dalje mazu oci Bosnjacima!Nista od ovog vec samo gubljenje vremena,nista konkretno!I dalje ce bit srbija ta koja ce nas gazit uz pomoc svih stranih sila o pogotovo EU-Je!To je malce da glume da ce nesto uradit da se nebi Bosna i Hercegovina digla na noge posto ce genocidnoj srbiju EU-ja u utorak uknut vize!Ovo je samo ko uvijek mazanje ociju u realnosti da Amerika kaze sutra ce bit ukinuta genocidna tvorevina rs ona bi bila ukinuta ovak?samo prica u prazno vjerovanje!Pokazala je UE-ja svoje pravo lice,znali smo mnogi da je ona ta koja je dozvolila i podrzavala genocid nad Bosnjacima muslimanima,genocidna srbija je radila prljav pos\'o za njih jer njima je cilj Bosna i Hercegovina,njena cijela bogata teritorija! BiH4EVER!