Srbija
0

Majka osumnjičena da je ubila sina

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Istražni sudija Višeg suda u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana Marini Andrejić (38) zbog sumnje da je ubila maloljetnog sina Đorđa, kome se od 22. jula gubi svaki trag.

Portparol Policijske uprave u Požarevcu Jasmina Tišma rekla je da se Andrejićeva sumnjiči za krivično djelo teškog ubistva.

Andrejićeva je uhapšena u nedjelju uveče, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nasilničkog ponašanja u porodici, a sinoć je izvedena pred istražnog sudiju Višeg suda u Požarevcu, koji je odredio pritvor do mjesec dana.

Pripadnici Žandarmerije, lovačkih društava i građana nastavljaju potragu za trinaestogodišnjim Đorđem, kome se od 22. jula gubi svaki trag, javljaju beogradski mediji.

"Pretražuju se tereni koji su dosta nepristupačni, posebno zbog obilnih kiša koje su padale posljednjih nedjelja", rekla je Tišma.

Ona je dodala da je majka nestalog dječaka, proteklih dana, davala prilično oprečne informacije o tome šta se dogodilo dječaku.

Izvjesno je jedino da su Marina i njen sin Đorđe pošli, 22. jula, na njivu u ataru sela Majilovca, kod Požarevca, odakle se ona vratila, ali bez dječaka.