Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da mora, nije to BiH.
Neznaš šta ti je gore.. da ti Paravinja stane ili Čačić nestane hahah A dobro šala mala hehe :D
Hm.....Čačić dogovori terminal i isporuku plina iz Katara, a isti dan Mađarska mu preinači uvjetnu u bezuvjetnu. Kuda ono ide Južni tok, i kakva je tu uloga rusa, kakva Mađara, i tko je Kataru i Hrvatskoj zajednička prijateljica?
SILA BOGA NE MOLI AL BOG SILU NEVOLI MNOGO POZDRAVA ZA KRMAKA ČAČIĆA
HrvojeZG ne diži tenzije bezveze. Ako ti se šali idi na rubriku \"humor\". Vidim da sa Zagrebom nemaš neke velike veze jel se inače ne bi šalio na takav način. Žalosno mi je čitati kako se svi prepiru, a do nedavno smo kruh dijelili. Nemate pravo na omalovažavanje koliko god frustrirani bili. Lijepi pozdrav iz Zagreba od purgera. Živjeli!
brrn pa po gasu e sad do rijamu se odvezi
zaslužio je 22 godine
gazimir cacic
Stefan Vukcic Kosaca-Herceg Stefan od Sv Save Hrvati su bili samo jedno malo Slovensko pleme koje je izumrlo u Zagorju Svi smo mi SRBI !
Zasto?Ne nismo mi Hrvati pokatoliceni Srbi!Mi smo SRBI KATOLICI!
moj skutorsko-rvatski analni otvoritj zudi za debelom srpskom k-i-t-o-m
Svi hrvatski etnički prostori su moj dom.
a nije mi jasno zasto se stidis hercegovine, to ti je dom
Inače se uglavnom zaje.bavam ovdje, kad sam ozbiljan onda se to vidi. Što ću ja kad se ljudi lože, jesam ja kriv za to?
Fali li vam stara Yuga gospodo?
Pa ni ti se sigurno ne zoves @hrvoje, tako da je taj dio o pravom imenu suvišan. O ostalome sam se vec izjasnio vise puta, pa da se ne ponavljam...
a moze pitanja? Zasto lažeš da dolazis iz zg kad si zg vidio samo na razglednici? Zašto se stidiš hercegovine, doma iz kojeg dolazis? Ne zoves se hrvoje, jel tako, nego si samo stavio to da si full hrvat pa i hrvatsko ime jarane nisi dobar... bezveze ti to sto provociras a na nekim komentarima mi izgledas kao pametan decko