Regija
0

Loznica: Mušakarac pustio taoce, ostao sam u kući

SRNA
Muškarac koji je ranio svoju suprugu, pustio je u toku noći iz porodične kuće u okolini Loznice njihovu djecu i roditelje svoje žene, a policija i dalje pokušava da pregovara sa njim.

Policijski pregovarački tim pokušava da ponovo stupi u kontakt sa muškarcem Dejanom M. nakon što se zatvorio u svoju kuću, izjavio je jutros načelnik Policijske uprave u Šapcu Slaviša Spasojević.

On je rekao da je policija opkolila kuću, ali da od jutros nije bilo kontakata sa naoružanim muškarcem koji je u kući zatvoren od sinoć oko 22.00 sata.

Spasojević je dodao da je sinoć bilo kontakata sa osumnjičenim i da on tada nije iznosio nikakve zahtjeve, dok je ranjena žena van životne opasnosti - javili su beogradski mediji.

Dejan M, zaposlen u Policijskoj upravi Beograd, sinoć je u Lipničkom šoru kod Loznice ranio svoju nevjenčanu suprugu, a potom se zatvorio u svoju kuću u Jadranskoj Lešnici.

Spasojević potvrdio je za RTS da policija pregovara sa njim kako bi se predao.

Ranjena žena stabilizovana je u lozničkoj bolnici, a zatim prebačena u Urgentni centar u Beogradu.

Dejan M. zaposlen je u Policijskoj upravi Beograd, a sa nevjenčanom suprugom ima djevojčicu od tri godine koja je bezbjedna.