Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije stvar Jovanke, vec onoga sto je ona predstavljala. Nebitno da li je dobra ili loša kao osoba, ona je BROZ, a to je asocijacija na dobra stara vremena, na dragu nam, nikada prežaljenu Jugoslaviju. To što se o njoj toliko priča pokazuje da još uvijek ima Jugoslovena, da nostalgiju puca na sve strane... tada smo imali državu sa 20 mil stanovnika, gdje odeš osjećao si se kao kod kuće, svi su radili, imali stanove, besplatno školovanje... a ovi nacionalisti što komentarišu "četnikuša", "kurva" , itd, dabogda starost dočekali u ovim "našim" sadašnjim raskomadanim državama! Jovanka, idi sa ovog svijeta, gdje god da završiš, gore ili dole, biće ti bolje nego nama ovdje!!!
...mitovi ?? :)))))))
...kad bi ti mržnja dozvolilla da uključiš razum, dobro bi bilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast ovom Ljajicu, ima covjek dusu. Jovanka isprepadana, plasi se i bolesna da bude....zelim joj sve najbolje.
@Gaetano, ne znam gdje si se ti rodiLO i zivjeLO, ali bi ti ludnica odlicno odgovarala. pricas gluposti, poredis komunizam i fasizam. samo ti uzivaj u svojoj "demokratiji" u kojoj nemas ni hljeba da jedes, a mi cemo da zalimo za dobrim starim danima i za Titom.
Svi vi nepismeni kreteni sto pustate suze i tu sazaljavate ovu droljicu cetnikusu, jel IKO od vas zna koj je bio Aleksandar Rankovic ???????? Karadzic i 92-95 je pickin dim sprma njega, a on da je doso na vlast kroz drzavni puc uz pomoc upravo ove Jovanke vi svi glupe "balije" bi danas bili u mezarju ili pisali ove komentare iz Turske, nebi bilo NIJEDNOG muslimana unutar granica bivse SFRJ. Da mi se smuci na vlastiti narod koliko je neprosvijetljen i zaboravan.
E pobro, vjeruj da nisam, u zivo svi sute ko pickice i prodaju su ko neki patrioti i "zeleni", ali odkad sam poceo da pratim klix sve mi je jasno, 90% od svi negativni ocjena poticu upravo od tih.
Pa I skinut je od druga Tita (a interesujeme ce ove danasnje hostaplere skinut ? ILi ce te ti I takvi tebi slicni jos uvijek da podrzavate "svoje" pa makar I ne bilo ispravno. Tek tako samo da ne bude ko sto oni "anamo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...ima li iko da mu tito nije kriv...
ne moraju seljaci branioci na ulicu, neka se samo vrate na svoja sela.
I tebe bez oprostaja nabiju na *** pizda li ti materina brezobrazna i nazahvalna, trebali su braniti svoja sela a pustit cetnike da ti udju grad pa kad bi se 30 cetnika naredali na tebi pito bi ja tebe bil volila da te "seljak" brani. A sad bi "seljake" nazad u sela da ti mozes pijes i kurvas se sa svojim starim prijateljima "cetama" jer vi ste ipak "gradska" djeca i bolji ste od svakog drugog. Da povratim na kurvetine ko ti prodane duse.
Smoriste toliko sa nebitnom osobom...Bolje vam je napravite clanak o necemu korisnom..Nego ovako pisati "ma samo neka se pise pa sta bilo"...
e boli me dupe
Zna se poslije cega boli dupe;).to se ti malo hvalis a;)?
cim je tebi jaro odmah guzenje na pameti, znaci da se vec odavno ne napinjes kad seres
Postoje kazne i na ovome i na onome svijetu!!
tjesi se ti samo. uzmimo primjer samo engleske kraljevske porodice. koliko vijekova su iskoristavali i ubijali druge zarad licnog interesa?zive po 100 godina u izobilju.sva ima djeca i unuci zdrava i cila... Bog i ako postoji je na strani jacega. Opijum za narodne mase.
Nece dati ona Bogu dusu tek tako, pola stvari se i ne zna sta je uradila, spiun, kako god, Bosnjaci su najvise pretrpeli zbog ove stare babe, sjetimo se samo Džemala Bijedića....
Kakve veze ima Bijedic sa Jovankom?
bijedic je redovno mijenjao ulje i podmazivao jovanku a kada je prestao pojavio se dolanc u ulozi majstora i djemi rahmetli istekao rok trajanja na lopati kod kreseva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idi Ljajicu drzi je za ruku, ona je unistila Dzemala Bijedica a ti se sekiras za nju...
Iskreno govoreci i mene bi bilo strah izaci medju tolike cetnike i genocidase.
Divim se Jovanki Broz i svemu kroz sta je prosla, a i inace se divim ljudima koji svojom bolescu ne preopterecuju ostale. Nadam se da ce se nekako iz ovog izvuci i da se vise nece patiti. Ljaljicu svaka cast!
ne znam sto ovoliku paznju dajete jednoj srpskoj kuravi
Ona je Hrvatica,isto kao što je i Josip bio Hrvat,tačnije oboje su rođeni u Hrvatskoj. Ne znam isto tako po čemu je ''kurava'' :)
Ona je Hrvatica isto kao i svi ostali, koji su protjerani u Oluji, Drake..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)