Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sa sobom povedi obavezno i velikog pred.Tadica,Draskovica,Cvjetkovica,Vukcevica i ivicu malog Dacica i jos druge sli ! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\" !!!!
Ljajic (citaj najnoviji Sejdo Bajramovic) vec 3 godine odugovlaci i istim rijecima zamajava svijet oko sebe. al neka, svaka cast, ni nasi domaci periguzi talibani nisu dosljedni kad treba njihove zlocince isporucit.
Ccccc.... postujem Ljajica, dobar politicar. Ali ovo.. ako mene pitate Ratko je odavno uhapsen... sada samo jos treba da se dogovore kako ne bi nikoga cinkao. Osobno mislim da je Ratko Mladic obican pas rata i ubica. Instrument mracnih sila. IPAK mu ne zelim odlazak u Haag, jer presude Naseru, Halilovicu, Haradinaju, Cekuu itd itd.. jasno pokazuju da taj isti sud sluzi istim mracnim silama. Nek se hebu sve u 16. Pozzz Srbin sa dna kace.
POCNI POLAKO ONDA DA PAKUJES STVARI.... BOLJE NA VRIJEME... DA SE NE SELIS IZ VLADE U SRED NOVOGODISNJEG SLAVLJA :D
Uzalud te djenerale traže poternice njihove ne važe.Kada kosci u planini kose ja te vidjeh u kapljice rose.