Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ko mu dade ovako ime heheh cuj liridon isto neko sredstvo za ciscenje ili neki ljek za probavu :D
Alvedon, jok - Plivadon, jok sve patentirano, Liridon eto gaaaa EUREKA slobodno, daj mami jedna Liridon, zaboli je glava svaki put kad vidi glavonju.
Ime "Liridon", u prijevodu sa albanskoga jezika na naš jezik, znači čežnja za slobodom, a može se prevesti i kao potraga ili želja za slobodom :) . Nadam se da sam vam pomogao sa ovim svojim objašnjenjem, jer bez obzira što je ovaj čovjek kriminalac, nije lijepo da ismijavamo neka imena samo zbog toga što nam ona čudno zvuče, jer i naša su imena mnogim ljudima čudna (Englezima, Njemcima, Francuzima, Rusima itd) pa ih oni opet ne ismijavaju (bar ih većina ne ismijava).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako budete zajebavali malog ima njegov babo da vam u bijelo pomjesa misomor a mozda i nesto gore :)))))
samo da nama nedođe
Ime Liridon znači čežnja za slobodom.Vidiš kako mu je babo dao ime,čim se rodio znao je Naser da će čeznut za slobodon.I tako i bi,frajer malo,malo pa uhapšen.
Arnauta vratiti sljamu gdje I pripada.
bolje da mu e dao ime napr "gladimidol"
ma covjek doso u CG sasto se farom mister neboderom i pokajmacenim tuziocem i pticurinom cavkom da nastave posao gdje mu je babo stao ttreba scepi neboderu za sledece izbore da potkupi naivne Bosnjake pa da ih onda unistava sa dodikom i zubcem.
Gdje bi drugo mogao, Kosovo ce postati nesto kao Australija pocetkom 18 vjeka, leglo bjegunaca od zakona.
E tek sad ce biti pravi krimos hehehe babinim stopama...
trebao je kod nas u bosnu da dođe. ovdje je rahatluk za likove poput njega, pogotovo ako se zaposli u nekoj od vladinih institucija. tu bi bio svoj na svome.
ko ga jb-e!kao da je nekome bitna ta vijest...mozda pekarima...
I pitarima :)
Kakav otac takav sin!