Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo cu reci da je bio veliko glumac a mali covjek.
@marcelo05, jer je bio milosevicev covjek a svi njegovi sljedbenici ne mogu biti ljudi, eto zasto
pipune mozda ne znas kolo voditi sto bi rekao fadil u dva smo svijeta razlicita ali si ga ubo sa ovim komentarom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako se sudbina nekad zna gorko nasaliti. Isti ovaj glumac je pred rat trazio da se iz skupstine Srbije izbaci Titova slika, posprdno ga je zvao "copavim Zagorcem", a evo dozivljava njegovu sudbinu
Kad procitas komentare ovde ili naprimer na b92 odmah vidis koja je razlika izmedju Srba i muslimana ,i posle se neko pita kako nije moguc zivot sa zatucanim bosnjama
želim ti sve najbolje, dug život i sreću. sve ti praštam, sem petokrake
Nek se pti ko ga j.... Ko da se on brinuo kad sam se ja patio u Sarajevu
Ne dajte se.
Valter na aparatima
@ZGEMBO5 Dobiva, CO2
ne treba se sladiti tudjom nesrecom ima ko ce njemu suditi. Sve po zaslugama
Ajde ne pametujte svi kada je i kod vas bilo pevaca glumaca koji su usli u SDA i koji su podrzavali politiku te stranke.Primer vam je Emir Hadzihafizbegovic ovde u BiH u Hrvatskoj Tereza Kesovija Doris Dragovi Oliver Dragojevic itd koji su podrzavali HDZ.Ako vec pominjete takve stvari budite do kraja realni pa sve pomenite do kraja.
Ovde je nekima zadatak da svaku vest politizuju jer nemaju pametnijih poslova.Dahija a koja je to vojska upala u BiH ili Hrvatsku kada je JNA bila legalna vojna sila a koju vi pokusavate da proglasite agresorskom?
Ne lupetajte gluposti po ovom klix-u jer pola vas je ovde balavaca koji niste ili ste bili tek rodjeni pre ratnih desavanja ili u toku svega pa ako ne znate kakvo je drzavno uredjenje bilo tada onda uzmite pa procitajte.Vasa teza da je JNA bila satavljena od samo jednog naroda je glupost koju samo retardirani politicari i neozbiljni daju po stampanim i elektronskim medijima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a jeste puni mrznje,toliko od mene
Zivio ko mali bog u Jugoslaviji koja mu je dala sve sto je stekao u zivotu. Svaka bolja uloga je pripadala njemu jer je bio privilegovan a u biti nikakav umjetnik nego papcina sa dna kace. Hajde dabogda se dobro napatio kao mi u Bosni i Hercegovini dok su nas tvoji zlotvori ubijali.
karma je cudo ...ponekad
slozio bih se sa prethodnim komentarima jedan ako ne i najbolji glumac bivse juge i tu ga postujem ali kao covjeka koji je usao u nacionalisticku stranku kod slobe i koje kakve izjave koje je davao i za vrijeme rata u bivsoj jugi to nije trebalo bar njem i zato mi je omrzao
nek istruhne živ,ko mu he me terma četničku
Kad je Izdajnik Valtera Neda Arnerić čula za tu tužnu vijest bacila se sa balkona ! Sa strepnjom očekujemo da se bar milijardu kineza to iradi radi svog idola ili da si bar isječe vene ! http://www.avaz.ba/clanak/234566/glumica-neda-arneric-tesko-povrijedena-pri-padu-s-treceg-sprata
Pomiješao si glumice, Neda Spasojević iz Valtera je, na žalost, davno umrla.
@manamana EH, što volim da priznam grešku kad mi neko ukaže na nju ! Već sam umislio da sam nepogrješiv ko Papa od 1870 !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"DRZ SE ZUTI" RATATATATATA "VRHOVI ZELENGORE" CINI MI SE. MORATE SHVATIT OVE SRPSKE SELJAKE , UVIJEK SU HTJELI IMAT MORE PA I SKOVALI OnU IZrEKU "BRIGA TEBE STO MADJARSKA NEMA MORE.
Ode nam lažni Valter..