Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam da SEselj izlazi iz zatvora s novim predizbornim sloganom : \"Vratimo srpski Vijetnam!\" ;-)
E nek su radikali NJEMU rekli da je fašista hahahah
Hej \"korektor\", pravilno se piše \"LECI\", ljudi sa Sarajevo-x su 100% u pravu, a ti meštre knjigu u šake, pa na dopunsku iz bosanskog (srpskog, hrvatskog), ili ti iz maternjeg jezika. ;) PS. Ovo si sad nama napisao i nemoj nikom više. Sramota je. ;)
Sta su vam \"Leci\"? Mislite li na \"Letci\"? Cuj \"Leci\"... hahaha Jedva skonta naslov...
dvije stvari su beskonacne: svemir i srpska glupost, a za prvu jos nije potvrdjeno.... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ovi Vadikali su OTPAD PRAVOSLAVLJA.
Htedoh da ostavim komentar ali \"NOname\" Faruk, je rekao sve. Zedni prevedeni preko vode svi. Svi su izgubili.
Fasist naziva fasistu fasistom!
Vidi im lika na majcama. Viedev svbskih vadikala. Veliki Svnin, veviki svbski sin, vubi ga majka
Mislim da smo u zadne dvije decenije dokazali da smo veći fašiti i od fašista... Jedino na Balkanu su katolici veći od Pape, pravoslavci veći pravoslavci od Patrijarha, a muslimani veći od već-koga... Ima smo jedna dobra stvar u svemu ovom, a to je da nas svijet ne ferma ni 5%. Igraju sa nama igru uzmi ili ostavi. A to je divna politika naših političara. Doveli su nas u poziciju da se na nas gleda kao na Mijanmar ili Iran. Vječna Vam hvala, a nadam se i slava!
haha zato sam i glasao za Obamu i Bidena
nema vise cega da se basancherosi boje. za ove u okupiranoj i tzv tvorevini ;;;; IMA da vam krv vrelu pijemo samo tako slatko !!!
Koknem te ja.
a vi ce te pod mikroskop. :-)...
srbi su najveci demagozi i lasci na svijeti... pa njihov otac nacije dobrica cosic je govorio da je laz to sto krasi srpski narod... bolesnici obicni