Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da nasi lideri prime energicnog Kurza.
blago njemu!
i oni poslali ovoga dječaka da riješava probleme sa našim kleptomanima,cc,piši propalo
koje vi gluposti gledate, tko još gleda uši i ima kompleks na njih osim Balkanaca, eno pola Hollywooda ima klempave uši i što sada...
došao gazda da vidi jel slovenci i hrvati slušaju, nije bez veze nadimak "austrijski konjušari" za njih....
Tako se stvara nova Monarhija!!! u okviru EU!!! Austrija ce govoriti mesto Slovenije i Hrvatske!!!!
"Produbljena Saradnja".......jel to neko produbljen u BiH. Klix nebih volioda ispanem papak jer momak je prva liga....al nemogu da odolim..., hvala na smijehu.
Kurc produbi im guzove molim te dok im oči ne ispadnu, to su svakako prikrivene peškirčine !!! Kome ga got u parlamentu zabiješ nećeš fuliti, peškir 100 % !!!
mislio sam da ću među komentarima vidjeti komentar pijane šemse da se malo nasmijem, ali ništa................. za sada.
Brace yourselves, here come the nasty comments! xD
haha i sta kaze kurc produbljena saradnja od izuzetne vaznosti
ko o čemu vi o Kurzu
yeben ovaj papak sa klempavim usima,jos ponosno nosi svoje ime,a i BiH politicari jedva cekaju da prime Kurca.
I ovi nasi primili KURCAA