Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Kurti pencilin!
Suživot gradžanska!!
Svi to znaju.Zna to zapad.Samo pogresnom politikom svima nama otezavaju.Dok god postoji teritoti zapisan etnicki. Ciscenje. Genocidom nema nama na Selamet.
Upravo tako oni su problem citavog balkana smrdi heravi
Lijepa poruka Srbima kojih je 35 posto u BiH
@goo...592: Poruka nije ljepa, ali šta ti misliš kakve poruke Srbi već 30 godina šalju. Naravno nisu svi, ali je to jedna velika večina.
Tako je Kurti,ziv i zdrav bio
Kakav Kurti i pencilin da odu Ameri sa Kosova vidili bi na šta taj pencilin liči. Opet bi se u Juniku prebrojavali. Lako je lajati kad Ameri stoje iza ledja..
Pa vi stalno lajete i lazete i nikom nista, a znate ubijati samo nemocne zene i djecu,Bagram!
Bravo Azerbejdzanac, ti si odlican predstavnik zapada! Dao Bog da te poslusaju, pa da vas vise ne gledamo onako sve zajedno na gomili, djubradi i bando!
Gospodine Kurti; Svaka ti rijec zlata vrijedi. Mi u Bosni nemamo Kurtija, nazalost.
Evo ga I Mr. Bean
Džek Srbosek
3x na dad 15 dana Kurti je pencilin za krezube Vuciceve pristalice.
Stvarno da nije tuzno bilo bi smjesno,eto svi protiv srba,da Malo pobrojimo cinjenice,narod Republike BIH izglasao legitimno na Referendum nezavisnost i to jasnom vecinom,komsije srbi vecinski htjeli srpsku BIH,srbi napali na komsije sa cime Su nas primorali na otpor i da branimo drzavu i zivote,napali,sloveniju,hrvatsku,Pa napravili Genocid i na Kraju napali Kosovo,i onda kazu svi Su protiv nas,patologija
@mater: glasanje i "preglašavanje" je dio svake demokratije. Preglašavanje je kad jedan kandidat izgubi na izborima. Tvoju želju za diktatur sebi možeš i drugačije ispuniti. Otiđi jednostavno u Sjevernu Koreju, Rusiju ili u zmlju gdje ti vlada omiljeni diktator.
U BiH ne postoji jedinstveni narod, nego razliciti konstitutivni narodi, vi ste pogazili ustav i to nije ni legalno ni legitimno. Vi ste glasali kao da ne postoji konstitutivnost naroda kao ustavna kategorija. Vi ste zlocinci i nasilnici!
Svjetski problem od 1914 je srpski nacionalizam. Krivac za 10 miliona ubijenih!
#desetine miliona
Nisam neki ljubitelj Kurtija, ali svaka mu čast. Kad se vojska iz Banjske veati 😂😂😂
Najjaci diplomata u EX YU
Istina. Potpisujem.
EU pravi brljotine, baš kao i 1991. i 1992., kada je uspješno sprečavala suverene zemlje, članice UN, da se brane. A tim Lajčak - Escobar doista ne može nikakav problem riješiti, već ga samo unedogled razvlačiti.
Svi to t znaju.Zna to zapad.Samo pogresnom politikom svima nama otezavaju.Dok hod piszoji teritoti zapisan etnicki. Ciscenje. Genocifom nema nama na Selamet.
Klasika. Samo nekog da se rešimo al ne mi, nego neko u naše ime. Je su oni krivi što su male plate, što nemate posla, što loše živite. Ne vaši političari, nego Oni.
Tako je druže, samo da se rešiš nekoga ko te koči i živećeš bolje, nisu političari krivi nego zli srbi koji hoće da te ubiju a oni kao nedaju, političari su najveće zlo sveta, naročito populisti kao svi sa ovih naših prostora a ovaj je najgori jer je i naci šovinista, vrlo opasan lik.