Novo groblje u Beogradu
0
Kremirani posmrtni ostaci Bekima Fehmiua
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okanite se neprijatnih i uvredljivih komentara! Bio je veliki glumac i veliki čovek, čovek od reči. Naše turbulencije i raspad zemlje su ga veoma teško pogodile. Neka mu je večna slava i HVALA!!!
koji ga je srbin ubio?? a, sto bas srbin? sto je to tako lose i fol da se kremira, jao sto ste svi tako pametni u BiH, sve vi znate, aha!!
Još da dodam i ovo. Ne mogu da ošutim pa eto! Brejk sine, Bekim ti je bio nominiran za oskara davno prije nego što su Tanovića napravili. On JESTE veličina, a za takve kao ti je i kontejner prevelik. Kuš!
Brejk, sine, ne ismijavaj se tragediji. Teško familiji gdje se neko ubio. Valjda su te odgojili da ne zines prije nego sto malo razmisliš...
ovo kremiranje mi je skroz umisljen fol, ono pomalo umisljena velicina..pospite moj pepeo..ne znam..
koji ga je srbin ubio?
:(