Slovenci upozoravaju
0
"Kraće vinjete" neće biti jeftinije
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma otrcana tema ,alternativni putevi su kraci i jeftiniji i ljepsi za voziti !
stvarno bezobrazno od slovenaca.u austriji mjesecna vinjeta 22 eur a desetodnevna 7,7 eur,dakle duplo jeftinije nego sto hoce slovenci,po principu uzmimo glupe bosance. ja zaobilazim sloveniju ubuduce!!! ima madjarska.
Mater vam jebem cigansku! Kao da ste neka drzavetina a ne da vas se moze prepisati na tri puta!!!! Vi sto ste mene vidjeli na svom teritoriju slobodno zapisite. Moze se do BiH i do Hrvatske i drugim putem preko Madjarske, hvala bogu! Apelujem ovim putem na sve istomisljenike da zaobilaze sloveniju jer je sramotno da zemlja koju mozes prevesti za sat vremena uzima tolike pare i jos barem da imas na raspolaganju auto put vec se uglavnom satima klackas njihovim preopterecenim dvosmjernim cestama sa neprestanom punom linijom i uvijek gladnim i negostoljubljivim policajcima! O njihovoj carini i carinskim sluzbenicima da i ne govorim. Uzivaju djubrad fastiscka i prepotentna da maltretiraju sve sa prostora bivse Jugoslavije. Dakle, BOJKOT Zlovenije i njihovih puteva. Nek se jebu i nek se jebu i nek se sami vozikaju svojim cestama. Bezmene!
Ma ja, Slovenci pohapali po Balkanu sto su mogli, pa gospodi iz dezele sad narasli apetiti - zinuli na dunjaluk/EU!