Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko tebe sta pita Kostunica klocu jedan poklopi se i usput nazovi Tacija na mobitel kad krenes na Kosovo i pitaj ga da te pusti da prodjes ! ;-)
E moja budalo..u kakkvoj vi zabludi zivite..gori ste od Sjevernokorejaca koji zabranjuju prenose utakmica..a takvim ste se donedavno smijai..malo mi je vas i zao..opet je citav svijet u krivu, zar ne Koštunica?
LMFAO!
previse ste dobili kakav pokolj ste radili na kosovu i koja mucenja i teror, za vas je jos uvijek jedan konstutivni narod\"separatisti\" al sve vam je uzalud ,,sad se koprcajte a pametni Albanci sa svojom presjednicom su vam pokazali kako se vodi Drzava Kosovo na najvecem bilateralnom nivou. To su prastanovnici Balkana i jedan narod kod kojeg \"BESA\" vise vrijedi nego milion srpskih potpisa i govana. Oni imaju svoj jezik a to je nesto prvo sto jednu osobu, pa onda i zajednicu cini postojanom i neunistivom. Kostunica@ pitaj srpkinje vjencane za Albance,, pa ces cuti njihovo misljenje,, ili to ti znas odavna i zato ta mrznja i sljepilo do ludosti,,,
Bolesni Bosnjaci opet kevcu
Presjednik Demokratske stranke srbije je rafalao iz kalasnikova po Sarajevu! Fuj, j\'bem ti srpsku demokratiju!!!
Tog kostunjavog smrdljivka treba streljati!
Jos cete vi štošta izgubiti. Guslari nece imati o cemu vise pjevati. Beogradski Pašaluk vam je puno.
Idi u BL nek te utješi Dodo.
1 X 2 1X 2X EU - Srbija 1.2 14 25 2.0 20