Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nije,ceka vas brdo Evra,kao i Grcku...
Joj sad vam valja naučiti šutiti i slušati starije od sebe. Imate 500 godina iskustva u tome ali ste se odvikli u zadnjih 100 godina kad vas nagradiše što srušiste Carsku Rusiju.
Pa u pravo je Kostunica... Evo veliki broj Hrvata je bio protiv EU, Slovenci se raspadaju i da im nema BiH, Hrvatske i Srbije bili bi kao Grcka, ako ne i gori...Sreca im je da imaju tri glupa naroda koji im finansiraju drzavu kupujuci njihove proizvode i dajuci im pare ko da smo familija... BiH od EU jedina moze da dobije, a Srbiji i Hrvatskoj fakat ne treba. Mada BiH ima jedan drugi problem, a to je da nema drzavu, 2 od 3 naroda jedva cekaju dan kad ce se raspasti, a Bosnjaci su neopravdano povezali sopstveni identitet sa cjelovitom BiH. Mislim da je to nama Bosnjacima jedna od velikih zabluda, jer koliko god smo se do sada vezali za Srbe i hrvate to nam nikada nije dobro donijelo, a sada to opet radimo bez ikakve potrebe...Nas ima 2 miliona u BiH, sasvim dovoljno za funkcionalnu drzavu.... RS je samo tumor u nasim glavama, tumor koji je najbolje ostraniti...A sa hrvatima cemo mi lako...pola njih voli BiH a ovi ostali imaju zapadni Mostar i Siroki pa eto im...
niste jos ni poceli pregovore, a kad pocnete to traje 15-ak godina, al da sve bude kako odgovara eu. ocu reci potrajat ce to jos dugo, duuugooo...
priznacete vi i vojvodinu i sandzak do ulaska u eu. hehehe...
Ja demokratske stranke i gowana.
Jedini politicar na Balkanu kome je ostalo bar malo moralnog kredibiliteta.
@@Propast - Turska će se raspasti ahahah i to zbog nekakvog nepostojećeg genocida nad Armenima? Sine dragi pogledaj silu industrijsku i vojnu u toj Turskoj. Rusija ne može na toplo more izaći zbog Turske. Zatvorili su je. Imaju status NATO članice i iza USA drugi su po broju vojnika u NATO.Ja bih volio da stavite tačku na EU integracije, i da ostanete tu gdje jeste i da vam vize udarimo na granici da ne možete po jeftinije televizore dolaziti ovamo preko drine. No ti si jedan mali troprstaš, očito neupućen u dešavanja po svijetu.Vi svoje velikosrpske ciljeve nećete više ni u Srbiji ostvarivati.Dobili ste po nosu 1999 od NATO-a, Rusija vam ne želi pomoći, bez ičije ste pomoći niko vas ne voli, a pogotovo komšije. Zato bolje bi vam bilo da glasate za Čedu Jovanovića, očito je on jedini pravi Srbin, pokušava da popravi ono što je zasro Čosić i SANU kuhinja zla. Smrt fašizmu.
jao...obrisi suze i pomiri se sa porazom ako vec tako zalite ratujte , hehehehe
Popis ce pokazati sve. O Bsnjacima, naravno. Za ostale se vec zna. Vize se vec pripremaju, a s obzirom na ulazak RH u EU i revizija drzavljanstava i porezne politike prema genocidnim Bosnjacima koji su protjerali 200.000 Hrvata iz Srednje Bosne NAKON RATA. Turska ce priznati genocid nas Armencima i Kurdima ili ce biti rasturena. Prije ce biti rasturena. Na ovo sto sam ti napisao slobodno stavi opkladu i gledaj vijesti. Nece preko noci, ali bice polako novih granica. Ne bih bio Bosnjak ni za sta. Bar ne u EU. Zao mi je, ali sami ste to trazili...
Propade plan velike srbije :) Sto nebranite srpsku zemlju hahhaha Slovenija nezavisna, Hrvatska, Bosna nezavisna,Crna gora, KOsovo drzava:) Sto kaze Ceda nea srece na tudjem zlu ,nego priznajte greske i pokrite se usima. DON\'T FORGET GENOCIDE!
Ne vjeruj. Ni Islandu nisu vjerovali da ce opstati, pa vidi sta napravise. Nece se niko ubjedjivati ni sa mnom ni sa tobom. Nastupaju promjene. Vidio ti ili ne, bit ce ih.
eto svi su u EU samo cekali na to da Srbija kaze ne pa da se onda i oni pocnu razilaziti! De ne dipr Tita ti! Srbija zadnjih 20-30 godina samo nazaduje i to bez EU-a! Njih ce ukopati njihova samodestruktivnost......cuj Kostunice...njima ne treba EU....i ne treba vala....ne treba im vise ni struja, svakako zadnje tri decenije zive u mraku.
Pocelo je.. EU vec dugo prijeti raspad. Dovoljno je da jedna zemlja kaze NE EU da se prethodno pridruzene clanice upitaju da li se njima to clanstvo isplatilo. Madjarska, Bugarska, Rumunija, Litva i jos par zemalja sve glasnije govore o izlasku iz EU. I Grcka pocinje o tome govoriti. Vidjecemo da li ce EU izdrzati ovu krizu ili ce se za narednih 20-tak godina svesti na samo 12 \"elitnih\" s kojima je stvorila uniju, tj. tadasnju EEZ (Europsku ekonomsku Zajednicu). Ili ce promijeniti ponasanje prema \"manje elitnim\" clanicama (bivsim komunistickim zemljama clanicama Istocnog Bloka) ili ce se svesti na 12 zemalja sa kojima se nece vise raditi posao u korist svoje stete kao sto je to do sada bio slucaj u odnosima \"elitnih\" sa ex-komunistickim zemljama. Postoje i Rusi i Kinezi i Arapi, i Latinska (odnosno Juzna) Amerika sa Brazilom koji uzima sve vise zamaha na svjetskoj sceni, a tu je i Indija i skupina azijskih zemalja. Ne mora se ugovarati poslove samo sa \"gospodom elitnim\".
Izgleda da je koštunica opet neobavešten