Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se može zaključiti, akcija lokvanjizacije provedena je jednostrano, sa kosovske strane. Da su se uključili i sa srpske strane, rekao bih super stvar. A ovako kažem - uzaludna aktivnost ili možda želja umjetnika da im se ime pojavi u elektronskim i štampanim medijima.
Koji mi? Pa i ja sam musliman hrvatske nacionalnosti, odnosno Poturica po nacionalnosti.
mi smo ba.lije velikog Alije, a ti crkni od muke...sta bi dao da si na nasem mjestu xaxaxa
HOS = PTSP
@hos znam da i vi muslimani sanjate o nekakvim olujama ali pazite da se vama ne desi oluja ! a sto se lokvanja tice, gdje su bili ti lokvani od pocetka 80ih ?!
Kakvi lokvanji.Jedini nacin je onaj koji je poduzela hrvatska vojska.Srbi ne razumiju jezik demokracije i jezik razumijevannja.Oni su permanentna prijetnja miru regionu,al sreca je da nemaju vise JNA ,a i ostali su vise-manje naoruzani pa bas i nisu za neke radikalne akcije.