Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ga je BG oglabao na Kosovu nije niko na ovom svijetu,,,,svaka cast shiptarima na drzavi...
1991 Slovenija je srce srbije, 1992 Hrvatska je srce srbije, 1993 BiH je srce srbije, 2008 Kosovo je srce srbije, ..., 2013 Vojvodina je srce srbije 2015 Sandzak je srce srbije,...
A jadnika nemas nikakvog odgovora jer znas dasam potpuno u pravu i znas da je istina. Pa je tvoj jedini bedan odgovor nekakav jadan licni napad. I ne nisam iz zvornika niti sam iz bih kretenu ali moji Srbi u Srpskoj bih su isto Srbi i pravoslavci ko bilo gde u svetu! Nisu Srbi poturice Srbi muslimani kao vi izdajice! SVE ZA MOJE LJUDE ZA SVE MOJE LJUDE!!!
Jos kad bi ti seljače iz zvornika imo neke veze sa beogradom i srbijom lijepo bi bilo..sta se lozis posrbico da si neki srbijanac..hahahahaha
HAHAHAHAHA cuj mitomanaa hahahaha zato vam nije uspela ni jedna jedina ofanziva ili proboj!!! A nas je zaustavio pred zauzimanjem isti taj nato koji je vama omogucio da ste uopste stigli 13km do BL. Nije vas nato zaustavio mamlaze nego naor.uzo opremio i poveo bez njih ste nule isto ko ku.rvati isto ko siptari! isto ste bile tako nule bez hitlera isto ste tako bili nule bez austrougarske i isto ste tako bili nule bez turaka! KUKAVICE JAKI IZA LEĐA AGRESORA svaki put smo vam jeB.ali ma.mu i SAD CEMO ZAPAMTI!!
Ali sto smo mi vas u Sarajevu porezali.... ufffffff.... sa 50x manje naoružanja... smo vas satrali.... jos da nas NATO nije zaustavio 95.... bili bi ti u Beogradu :) Pic.ka li vam mat.erna...uvijek zedni krvi....
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/144955/Novo-srpsko-oruzje-Milica--ubica-tenkova
Cuj ti jadnih i bednih bosnjaka. Pa oni su samo prkosni kompleksasi koji poznati po svojoj gl.uposti oce kao da prkose Srbima. Pa tako navode kako su albanci uzeli kosovo ili kako ce nam uzeti jos itd itd. A svako dete zna da da nema nata ili kad ode nato da cemo ih smrviti ko one siptarske pic.ke sto jesu!!! Ko sto smo ih 99 dok nas bombardovala najjaca svetska sila al nije im mogla pomoci pa je tako MILION siptara isterano sa kosova dok je ona usrana ter.oristicka uck totalno porazena na svim frontovima i bila u bezaniji u albaniju! Cak po recima americkog operativca pred kongresom da je bilo slanje uck na srpske jedinice ravno samoub.istvu.... Pasce amerika promenice se stvari nece zl.o doveka da plese dolazi vreme osvete Srpskog naroda istorija se ponavlja... sam ovaj put necemo biti vise tako naivni!
^^Nije 24 nego 29%, a samo nekolike decenije unazad nismo ni to imali dok ste vi imali Kraljevinu, pa Jugoslaviju, pa SCiG da bi danas imali pasaluk ne definisanih granica...pa ti vidi ko ide naprijed a ko nazad:)
Cuj ti Bosnjaka, sredili svoju drzavu, sve cvetaju ruze, drzava jaka stabilna pa ono ajde malo da se smejemo susedima, jel? :) Srbija je i bez Kosova opet najveca ex-Yu drzava,jel tako bi? Fali i nama brate realno mnogo stvari, ali ako nista bar imamo normalno uredjenje i vladu kakvu svaka normalna drzava treba da ima? Jel treba vas da spominjem :D Koliko je povrsina Bosnjakistana, ili 24%? Kao Crna Gora, a? E to je vas prostor ;) Aj da se malo ja vama smejem...na sta ste vi spali,vi kao niste izgubili, jel?
\"Ubiti siptari\"?!? hahahha Ma koga to? A sta je to siptari? Jel se to jede???
hahah, smejete se Srbiji a mi iamo nacionalnu drzavu sa 7,5 miliona stanovnika, i niko ne sme da nsm pisne, Kosovo je odavno izgubljeno to svi znaju ;) nego nasi politicari da uberu koji bod za izbore, a vama se drzava raspada po svim savovima po svim regionima enitetima pitaj boga na kolko se delite vise, eto to :)
Mido, do tada ce srbe, nebeski narod smrdljivi pogoditi kometa :)
Ovo nije dobro ljudi pa ako iko onda mi znamo Srbe. Ovo nije dobro jer amerika gubi moc a kad jednom izgubi moc i na kosovu bice kr.vi u potocima pa nece to cet.nici tek tako zaboraviti pa vidite da bu.dale nama predbacivaju za ono sta je bilo pre 500g a ako krene kod albanac bice i kod nas sr... a niko normalan to ne zeli!
Eeee jarane, tacno su znali sta hoce i to su i dobili. Svaka im cast.