Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi kad ne može na zvaničnom ĆIRILIČNOM službenom pismu da ide komentar... Inače piše: Kosovo je srce Srbije srce Srbije srce Srbije PS. Šta ste očekivali od poturica, jel da pišu o zbodenom srpskom djetetu, alo ?
Косово је срце Србије срце Србије срце Србије
@Srbin1000%: Sta to ima veze raketiranje Izraela, samnom? Mislim, niđe veze! To je kao da ti kazem, \"e jesu vam Policajci u Grckoj ubili mladog clana....\" ... ma mislim, niđe veze. I za krive cinjenice iz 92-95 ... ja sam cisto zaboravio da su se prvo parkirali bosanci parkirali haubicama oko Beograda i Zagreba pa tek onda vi oko Sarajeva. Pardon! Zao mi i albanca i srbina, nadam se da ce se izvuci.
hahaha, muslimanska posla. Vala dragi moji muslimani, bas ste providni, mislim, Izrael vas bas lepo raketira. Cudi me da vasi muslimanski dobrovoljci ne idu u Palestinu da se bore za vasu muslimansku stvar. Ajte junacine muslimanske, krenite dobrovoljno u borbu.
kazete objavljena vest da je srpski mladic uboden nozem. Pogledajte vreme kada je koji clanak objavljen.....prvo jE objAvljena vest da je ranjen shkipetar a zatim da je ranjen Srbin.....mala zamena teza, ali naucili ste vi tu igricu u periodu \'92-\'95....samo sto vam vise niko ne veruje! BOSNA C(IJ)ELA IZ TRI (3) D(IJ)ELA!!!
e nek si mu rekao, kretencina
@ lider OBJAVLJENO JE SAMO TI NISI CITAO : \" Situacija u sjevernom dijelu MItrovice je mirna \" .... I PRIJE NEGO TAKO NESTO USTVRDIS POGLEDAJ PAZLJIVIJE SVE CLANKE .
je*e nam se, zadovoljan!
A zasto niste objavili da je tome prethodilo ranjavanje mladica Srbina nozem??? Bas ste ultra antisrpski nastrojeni, strasni kompleksi ccc!