Spašena samo petogodišnjakinja
0
Kosovo: U Restelici stradala desetočlana porodica Reka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emina ne blati tako casno i lijepo ime! GSS sta god da ti kazem bojim se da si previse glup da bi shvatio bilo sta.. Nedo bog nikome ovakvu tragediju. rahmet im dusi..
Treba zabraniti komentare na ovakve clanke, mada nije lose ni da se jos jednom stekne uvid u zlocinacku narav vlaskih komsija iz sumske na osnovu njihovih bolesnih komentara.
SEJO MAJKU TI SRPSKU DA MI JE TEBE UHVATIT U RUKE VAS NE TREBA PUSTIT DA PISETE STO VAS HITLLER NE POBI SVE SAD BI NA SVIJETU BILOP MIRNO BEZ RATOVA I MRZNJE .....................................ZALOSNO ZA OVU FAMELIJU DA IM BOG DA DJENET
iskrena sucut zrtvama, teska tragedija, da istina to su zapravo Gorani Muslimani, iako je prezime izgleda siptarsko. citao sam na srpskom blicu.
nazalost Sejo, nisu bili siptari nego nasi i vasi Gorani.
hahaha pa kud ces ljepse vijesti, ovo je bolje nego sex. bosna danas slavi.
Kako zalosno, najvise mi zao djece.....
svima koji se nasladjuju tragediji,,sta drugo reci sem da Bog da da dozivite isto
Rahmet poginulim a sabur rodbini i komsijama u ovim teskim trenutcima. Goranci su Bosnjaci, poznajem mnoge dobre ljude iz tog kraja.
samo da napomenem U RESTELICI SU 100% BOSNJCI I NASTAVA JE NA BOSANSKOM JEZIKU JA ZIVIM U RESTELICI. AKO NE POGLEDAJTE MALO NA INTERETU STO TU LUPATE DA SU SRBI IL ALBANCI
Gorani se izjasnjavaju kao Bosnjaci. Rahmet svim zrtvama.
HELJPPP NEJCHUR DŽENOSAJD!!! hahahahaahha
pa ko im je kriv kad se yebu ko zečevi. Nemoj samo da kad za par godina pronadjete njihovu masovnu grobnicu opet nas optužite!!!
Nema veze šiptari su to i nije neka steta, najvise slice mjesavini štakora i glubova jer od takve u i koristi
Jadni šiptari nek im je vječni rahmet duši