Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moja bosno, a tebe guzi ko stigne
raste prodaja belog jbg
bosno, nema te na mapi,vidi kosovo haha
To nije dovoljan rast da se može osjetiti,ali ipak bolje rast nego gubitak..
Kvazi drzava koja koristi Euro kao valutu, a nije clanica EU. Manipulacija ovakvim vestima o nekakvom rastu je klasicno trolanje neinteligentnih osoba. Kao sto mozemo cuti u vestima konstantnom padu rublje i propasti ruske ekonomije, pa onda odes proveris na ekonomske sajtove i vidis koliko rublja stagnira ili jaca. Najbolje stanje stvari i zivota je kad odes i vidis koja je to beda. Nikakvog sistema nema, a kriminal cveta li cveta.
nisam provjeravao da li je 3,5% ipak vjerujem da je moguce da jeste i ne mislim da je trolanje, naprosto se radi o statistici, ako imas jednu jabuku i iduce godine ti pored te jedne rodi jos jedna imas rast od 100%, a to su samo 2 jabuke, dakle problem je u niskom startnom osnovu a ne u jacini kosovske privrede, ti i tebi slicni likovi bi mogli prestati zaseravati ovaj jadni portal
.iggy.is.back. čista pakost, umrijećete od pakosti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka cast nasoj BRACI,radujmo se tome..Posteno lahko je njima kad su se oslobodili dzikana!!
nigdje veze, pa kina i indija imaju 7,5 kosovo moze imati 3,5 samo jer je nizak startni osnov
a nije tesko imati rast od 3,5% kad nemas fakticki nista
@uzap02 onda su ovi siptarski knjigovodze kreatvini sa brojevima da ispadne 3,5% rasta
@uzap02 1,5% do 2% je procjena
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rast na kupnji autobusnih karata za Njemacku...kroz 2 god ne ce ni ljudi bit dole