Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NiJE MI JASNO DA NEKO MOZE DA POMISI DA IZA OVIH DESAVANJA STOJI VLADA SRBIJE...OVO SU NAVIJACI EKSTREMISTI KOJI SU OTISLI NA GRANICNI PRELAZ IZ KOSOVSKE MITROVICE I ZAPALILI PRELAZE.. ISTO DA STE REKLI DA JE NASILJE NA GAY PARADI ORGANIZOVALA DRZAVA...BEZVEZE..OVIM PALJENJEM I RUSENJEM ADMINISTRATIVNIH PRELAZA SE IZJEDNACAVA SA PRISTINSKOM SILOM KOJU SPROVODI IZ GODINE U GODINU ZLOTVOR HASIM TACI...OVO RAZARANJE NIJE TREBALO SRBIMA SA KOSOVA..DAJ BOZE DA SE ZAVRSI SA KONKRETNIM DOGOVOROM...DVEJU STRANA...
Hajde sad vi genocidasi iz genocidne tvorevine tzv:\"rs\" organizujte neki miting podrske srbima sa kosova, znas od kada niste nista organizovali, ili jos bolje da duduk raspise referendum sa pitanjem: jeste li za paljenje granicnih prelaza\"? Joj duduk odavno nisi raspisao referendum (kad ono zadnji bijase) evo sad prilike.
Jel ovaj stvarno misli da smo svi toliko glupi pa da ne znamo da iza ovih paljevina i incidenata stoji vlada Srbije?
Prijatelju, pa malo izadji iz nestvarnog svijeta u stvarni. Kosovo je sada nezavisna drzava i koliko god to neko volio ili ne volio, to je realnost.
KOSOVO i METOHIJA ;YE: NEOTUCIVI DEO SRBIJE i to morate da svatite !!!
Aha! Do maloprije ih palio sada hoće da ih gasi! Zbog ovog Stefanovića postoji mogućnost da svi Srbi budu protjerani sa Kosova.