Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plac za najveću bazu u Evropi treba svakako poravnati, bagerima ili \"krmačama\", svejedno.
Treba tako , jer mora postojati razlog za Bombardovanje tih buntovnika. NATO to odrađuje mudro a ovi papci ostaju papci.
Tako su vezali i SFOR-ove vojnike u BiH, pa ih sada ima u Den Haagu MAŠALA:
Ma nista nek se ona ILUMINATSKA P.Icka TADIC IZVINE I SVE CE BITI UREDU.
Kakva ste vi bagra koji komentarisete na ovom fasistickom sajtu...Kada NATO gazi Libiju, Siriju, Avganitan, Pakistan kukate i halakte, a kada gazi \"VASU BRACU PO K.RVI\" SRBE vi naijate za njih, a ovamo kao hocete MULTINICKU BiH... Dobili ste tor od 24% u koji su vas smjestili upravo NATO, Evropa i Amerika i uzivajte dok i odatle ne razgulite za Palestinu SVOJOJ CRNOPUTOJ BRACI...