Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki mjesec postaju sve ozbiljnija drzava. to je nepovratan proces koji ce morati i srbi prihvatiti. sto prije to bolje.
Jedine poturice na balkanu su tkzv.srbi.Oni su sa poturanjem zena turcima poceli na vidovdan na Kosovu ,,,kad su poturili Oliveru Hrebljenovic turskom sultanu Bajazitu. Posle poturanje zena turcima posto normalan proces ukrstanja turaka i srba koji je potrajo 500 godina. Istina je da srbi neslave Kosovski boj vec svadbu Lazarove kcerke Olivere i sultana Bajazita.
@sarajevoxx - i za tebe važi,; svrati do Sarajeva da ti se provjeri DNK i to đabaluka! Mile nesmije da dođe jer bi mu se odradio DNK, pa bruka!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"KOSOVO DRŽAVA" Servi su izgubili Kosovo koje i nije bilo njihovo ali servi su lažljivci i mitomani.
E os sutra na referendum ?
Kako nije bilo naše?
Dobiće q
al im siptari od pekara napraviše državu hahahahahahahahahah i kad pocnu kenjati o nekom referendumu cetnicima i velikoj Srbiji dodje ti samo da im puknes samar ko malom djetetu ono školski
Dobro, masovno se šprdamo ali Vučić tera po svome. Još je 4 godine do pristupanja EU, i mora definisati svoje ponašanje u istoj ! I niko od 10 000 političkih analitičara u BiH i isto toliko van nije u stanju shavtiti zašto je nedavno Vule organizovao VANREDNE ! TO su zadnji van EU ! Osim ako sad odbije dodjelu broja Kosovu. ALi što jedan komentator dobro uoči, oni neće zvati 00 383 i to je to !
Srbija se slaže da Kosovu da broj 383 ?? Pa mogla bi se Srbija dosjetiti da i BiH zabrani međunarodni telefonski broj !!! KAKO BA ???? PA nebo iznad BiH sad bratski kontrolišu 100% Srbija i Hrvatska i u tom iznosu i naplaćuju prelete aviona !! Za razliku od situacije na zemlji gdje raspolažu sa 76% teritorije !! DOduše sad ka Fahro spusti vazdušnu granicu U NEUMU na 30 metara ( radi mosta) situacija za Hrvatsku će biti i povoljnija !
Koji Fahro??
@alejalipa92 Ovo mu je amdiža iz Rogatice, a on je bio sekretar Komiteta u Titogradu a nakon toga industrijalac ! http://sandzakpress.net/redzep-ef-radoncic-amidza-fahrudina-radoncica http://sandzakpress.net/wp-content/uploads/2013/11/99811gggggg_2004803286_n-350x200.jpg
Srbija i Srbi nece pristati da okrenu 00 383. Ali nikada i nece dobiti vezu s Kosovom. Ko ih hebe.
A 384 se cuva jos. Za koga. Za RS?
m10, zar ti nije jasno? ZA VOJVODINU!
Vojvodinu nema ko da odvoji, Srbi vecina, Madjari masovno sele u Madjarsku tj EU jer imaju pasose i iz popisa u popis je odnos u korist Srba. Ako pogledas rezultate izbora vidjeces da je Vuciceva stranka debela vecina. Onda malo ukljucis mozak i shvatis da je Vojvodina vecinski apsolutno srpska sa slabom, gotovo bezazlenom separatistickom strujom. Sa druge strane pogledaj RS ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vratiše oni Srbima i Srbiji milo za drago za sve zločine koje su Srbi i Srbija počinili od balkanskih radova sve do 1999 g.Sjećam se vremena kada su balije komunisti zajedno sa Srbima jurišali na šiptare,bilo je to jadno vrijeme sada šiptari imaju državu, mi u BiH imamo??????
Vratiše oni Srbima i Srbiji milo za drago za sve zločine koje su Srbi i Srbija počinili od balkanskih radova sve do 1999 g.Sjećam se vremena kada su balije komunisti zajedno sa Srbima jurišali na šiptare,bilo je to jadno vrijeme sada šiptari imaju državu, mi u BiH imamo??????
Ako je Kosovo država ja sam Kinez. Idi na Kosovo pa vidi koliko je to država
Dobra milfaca a i kao ministrica