Protest pokreta Samoopredjeljenje
0
Kosovo: Situacija mirna, demonstranti se razilaze
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje! U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje! Tamo su kuce od cokolade, Prozori su od marmelade Tamo svako radi ono sta hoce Tamo raste svako voce. U svetu postoji jedno carstvo U njemu caruje drugarstvo U njemu caruje drugarstvo ...
Sa Kosova zora svice, svice, svice novi dan Gračanica sva u sjaju dočekuje Vidovdan! Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Sve delije od Srbije, svako srce ponosno Voli i ljubi zemlju svoju Gazimestan Kosovo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Srbadija kliče cela \"Ne damo te Kosovo\" To je naše uvek bilo od davnina ostalo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša!
Utuc psine!
ma vaše specijalne jedinice nisu sposobne ni koknuti Tadića u sred Banja Luke ;)
heheh bosanska vojska ce da stigne do Beograda :)) samo napred ali ovako grad Beograd ima vecu ekonomiju od cele Bosne, ili vecu ekonomiju i od albanije i kosova zajedno, pa vi vidite s kim imate posla, verujem da bi nase specijalne jedinice samo, a ovih dana se pravi nova od 600 clanova bez problema zauzela sarajevo za kratki period tako da nemojmo lupati ;) a ovu su samo specijalne jedinice za grad Beograd.
ODUDLAJ TE GA SVI VI KOJI PODRZAVATE SIPCE !
Kosovo Republjik!
DRK = Demokratska Republika Kosovo NRS = Nezavisna Republika Sandžak NRV = Nezavisna Repulika Vojvodina
razumiju samo jezik sile, nece se otrijezniti iz svog sna vlastite lazne povijesti, dok god se srbija ne slomi na nogama kao njemacka u drugom svjetskom ratu, no toga se oni i boje znaju da samo kada smo jaka zemlja mislim na bosnu onda je balkan stabilan, a srbi manji od makovog zrna neka se sjete pobjednickog ulaska bosanske vojske u beograd 1813 te godine bosanska vojska je velicanstveno usla u osvojeni beograd al srbi znajte doci ce ponovo bosnjaci u beograd oa imate u beogradu 300 000 muslimana, sto bosnjaka iz sandzaka, sto crnogoraca makedonaca i albanaca, pa znate li sta to znaci kad krene bosanska vojska ima da padne beograd za jedan dan pored te junacke serbske vojske