Razgovori se nastavljaju u utorak
0
Kosovo: Sastanak EU-a i Srbije bez rezultata
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha treba hajvanima pasoš da odu na \"njihovo\" Kosovo:)))) bale li genocidni iz manjeg entiteta pa za sta ste se vi borili haha albanci imaju svoj pasoš a vi opet naš:)))
gledaj smrdljivih smrda, ovako su radili i na dobrinji sa barikadama sve bi tuđe prisvojili smrdi smrdljivi!
hej bolan nevrijedjaj pradjedove svoje...
srbi su barbari i prmitivci!
Balvan revolucija na Kosovu ce se zavriti isto kao i balvan revolucija u Hrvatskoj, a ovi pregovori su samo LOBIRANJE (uzimanje para od srpske i albanske mafije), od strane bjelosvjetske mafije..
TACI,..... koliko kosta bubreg,...!!!!!
Bogami,treba cistit puska!
hahahahaha,vidi balvana,je li se to spremaju za eu.....
pa u Sarajevu se vise puca nego na Kosovu, ooooo bezposleni narode!!!
Neka si im rekao pratimo svaki njihov korak
Vec vidjeni scenario 92.Ugrozeni srbi po receptu SANU.
balvan revolucija,epilog poznat.....
Cuj cetalja, pa normalno da vas genocidne treba pratiti iz dana u dan jer nikad se nezna kad cete opet da napravite slijedeci GENOCID jer vam je to u genima, genocidan ste narod bre! Jos nesto bicete praceni do sudnjeg dana genocidasu! Razumijes li sada, jel sad malo jasnije?!?
Polako sredice se -cijena tor.ba
Sta ti genocidasi uopste hoce, Kosovo je nezavisna demokratska drzava! Neka traze svoja prava u okvirima slobodne drzave Kosovo! Ne vidim u cemu je problem!
koje vi komplekse imate od Srba, ja se kunem da gledajuci vesti i komentare a svaka druga vest je o Srbiji ili Srbima, razmisljam sto toliko komplekse imate, pa vas muslimane u Srbiji ne spominju nigde ne mozes da procitas o vama nesto, a ovde sve, od saobracajnih nesrceda,preko sporta do politike, bez uvrede ali delujete mi jadno!
Kosovari ne zaboravite da su Amerikanci brabili Srebrenicu. Srbija je i za evropske pojmove velika zemlja, zgazit ce vas dok kazete Azem Vlasi. Kosovo je nasa zemlja Slavenska