Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudo bi bilo da se šta dogovorilo. Sa ssrbima se može dogovoriti ako se prihvati sve po njihovom, u suprotnom krivaje druga strana koja to ne prihvata. Nigdje na svijetu jedna država ne uređuje odnose u drugoj državi, a srbija bi da uređuje unutrašnje stvari na Kosovu, u BiH, u Crnoj Gori... Neide to... Kristijan Švarc Šiling je postavio djagnozu odnosa na Balkanu kojom je jasno i nedvosmisleno detektovao srbiju kao glavni remetilački faktor na Balkanu i to je prava ISTINA!
NIJE VALJDA DA U POLA BH NEMA STRUJE, EVO ELEKTROPRIVREDA BH IMA ZA PRODATII, ALI BANJA LUKA MORA IZMIRITI STARI DUG.
PREKINI
PA LJUDI OVIH EKSTREMA IZ MRSKE NEMA NA PORTALIMA VALJDA IMAJU REDUKCIJU STRUJE
ŠTA SE TO DESILO?, PA SE OVI SRBI EKSTREMI IZ BH NE JAVLJAJU NA OVAJ ČLANAK , MOŽDA SU OTIŠLI KOSOVO BRANITI
GLUPI SRBI, VRJEME PROLAZI, KOSOVO JE DRŽAVA, TO JE ČINJENICA ,KOJU MORATE PRIZNATI, SRBI NA KOSOVU TREBAJU TRAŽITI KULTURNU AUTONOMIJU ISTU KAKVU IMAJU BOŠNJACI U SANĐAKU, OD ENTITETA NEMA NIŠTA, MZ ČE UKINUTI I OVE ENTITETE U BH JER SU VIDJELI DA JE TO LUĐAČKA KOŠULJA.