Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi crnogorci su uvijek dobro zeljeli srbiji dok je srbija oduvijek od kad postoji od prije sto godina zeljela smrt crnoj gori i crnogorcima, koliko je samo pravih crnogoraca srbbija poklala ko i bosnjaka i albanaca!!!!
... naši partneri Njemačka, Francuska, Velika Britanija .... partneri ??????? partneri u cemu .??
evo sada sam gledao seriju ,,selo gori a baba se ceslja,, stvarno mi Pravosramni Svetosramski Srbi smo ti neki mnogo bre talentovan narod i da konstantujem na kraju ne znamo bre da radimo ali znamo da se bijemo bre pa ko voli nek izvoli!
shiptarima vrijeme ide u prilog svaki dan ih je sve vise a srba manje!
Pa i realno je brate da Kosovo bude država,zbog toga je Crna gora priznala Kosovo kao vijekovnu težnju građana kosova da imaju svoju republiku. sigurno je da kosovske institucije jačaju i da povratka nema.Braćo Srbi pomirite se sa tom činjenicom.Crnogorci su vam uvijek željeli dobro kao što znate,tako je i ovoga puta.Ajd uzdravlje.
17.02.2008 Rep.Kosova :) Zajedno smo jaci, braco bosnjaci treba nam vasa podrska, pokazimo svijetu da smo ujedinjeni.
Šiptari yebu pa rasturaju:):):)
POLA SU KOSOVARI RODOM BOSNJACI, PO SIPTARILI SE BOSNJACI ...
Crna Gora priznala Republiku Kosovo.
KOSOVO SANDZAK I BOSNA TO JE ISTA RAJA U NJIMA KUCA BOSNACKA SRCA
KOSOVO JE PRIZNALA EVROPA, A RS NIKO :) selam za BOSNJACI sirom BOSNJAKLAND
bujrum bujrum kosovari miresavini ozgeldum dobro nam dosli selam za nasi bosnjaci u kosovo
Dok vi čekate šiptari se množe a srbi izumiru za 10 godina će država kosovo imati više stanovnika od srbije a onda ćete ih moliti da ne dođu do niša
SIFTARSKO KOSOVO JE NEZAVISNO TACNO ONOLIKO KOLIKO BBUDU ZELILI AMERI,USTVARI TACNO TOLIKO JE SLOBODNA I VLAST U SARAJVU.. OBICAN PROTEKTORAT,ZA KOJI IMA SAMO DVA RESENJA CEKATI,I KAD SE DOCEKA,TOTALNA LIKVIDACIJA KVISLINGA
Btw. Španija je organizator skupa i nije priznala Kosovo a i je BiH domaćin skupa i takođe ga nije priznala.