Nazire se rješenje krize
0
Kosovo: Na barikadama mirno, ali napeto
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj krst ne sred ulice,,, majko mila primitivaca,,, halo kosovo je nezavisno,, isto kao i bosna,, mozete samo da ga pusite,.,.
Ljudi ubiše Vesu Medića u ulici Srđe Zlopogrđe kukala im majka
Sa politickog aspekta Kosovo je sasvim nepravno oduzeto i otrgnuto os Srbije i srbi tamo ne zele da odustanu od njega i da vam pravo kazem i netrebaju, zamislite istu situaciju sa bosnom da sada RS ili FBiH se samo otrgne i postane \"nezavisna\" apsolutno nemoguce da takva drzava opstane dugo jer nema dovoljno resursa da bih se razvijala i kako bi opstala, Kosovu je data nezavisnost ne zbog \"jadnog Albanskog naroda\" nego zbog toga sto ima nesto malo resursa koji srbi na vade i ne daju Americi i njenim saveznicima i pravo da kazem i netrebaju i tako su odlucili da otrgnu kosovo i oni ce ga izdrzavat kao drzavu dok ne uzmu sto im treba istko kao i sa nama.Nema tu puno pameti samo malo treba povrsinu zagrebati pogledati sta se zapravo stvarno zbiva a ne vjerovati glupim zapadnjackim medijima.
zajedničkoj sjednici SO kakva će biti sudbina sporazuma o rješenju krize na sjeveru Kosova. Na svim putnim pravcima, osim u Rudaru, gde je nemoguće brzo ukloniti blokade i zbog krsta koji je postavljen na sredinu puta, vozila KFOR-a koja za svoje baze na sjeveru nose hranu i vodu, prolaze neometano i od početka primjene tog dijela dogovora nije bilo incidenata. SO - to nesta srpBski okrajak ?! cuj gotovo nemoguce ukloniti, oni uklonili svaku dzamiji i katolicku crkvu koju su stigle, pa siptari bez NATO avijacije mogu do u centar BG uci.
tokom noci na barikadama dezuraju muskarci = sbijanski SPECIJALCI. kome li TADIC i Co prodaju ja-ja pod bubrege scenariji ovoga typa su vidjeni pocetkom 90-tih (KUSTURICA ih samo ponavlja) kad su ONI mislili da je sve njihovo bez obzira cije je to VLASNISTVO. Ocigledno da proces jos nije zavrsen i da se granice moraju opet korigirati i vratiti GRUNDU odnosno vlasniku unesenom u grund. gdje li ce tada biti granice V. Srbije da mi netko odovori? da li TADIC, KOSTUNICA, KUSTURICA nemanja, DRNDIKONJA, COSIC, SESELJ, POPUZGARA SPC ne vazno ali netko iz plejade \"sedih srpskih glavurda\"
hahahahahaahaha, krst na cesti, buahahahaha, koji srednjovjekovni primitivci!!!
al lojavci, ovaj put srbi će vam se naprčit keve do jaja! nema više \"heljp boznia, heljp nato\" itd! a ne pomažu ni ujke više :) samo krenite, mi smo spremni!
vlasi opet žele rat u kojem će dobiti po sovjim krmećim klempavim ušima
Slazem se pa da suzimo srbiju jos vise nego sto je suzena od \'92. Taman da je ostavimo na beogradski pashaluk.
Ja banana državica i govana, ima ih ravno 7 trenutno, a možda ih bude i više !
http://www.youtube.com/user/TheExpedio POSJETITE OBAVEZNO
\"mirno,al napeto\"... e moji novinari...ako je sitacija nestabilna ,kako onda moze biti mirna...mozda zato sto nema mrtvih ?!
Evo i nama u BiH rata... trebamo se konacno obracunati sa ovim smrdljivim srbima
Napeto ko u wc !
dosadili ste i bogu i narodu sa tim Kosovom svaki dan barikade nebarikade koga uopšte to zanima