Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces ti pobit jadu jadni :S Kosovo do ade ciganlije!!! 8-)
koliko je srba na kosovu hahahaa.nema ih nigdje,ostalo jos ono malo popova,sto se zavuklo po crkvama.a i oni ce uskoro izumrijet.vidite kad se pojave na tv-u,da su ko pracovjeci.nit se sisaju ni briju.neznam dajul im albanci vode da se barem okupaju.
I onda se neko pita zasto Bosna nema buducnosti?
Ali zato bosanski jezik prolazi bez problema.
Kao Srbin osjecam se diskriminiran na SA-X.com jer mi nije dozvoljeno da normalno ispisem ime svog m-a-t-e-r-n-j-e-g j-e-z-i-k-a.
Po s-r-p-s-k-@-j gramatici Enkovo oznacava pripadnost nekome ko se zove Enko. Sem toga na s-r-p-s-k-@-m Kosovo ima znacenje i svi ga razumijemo kojima nam je s-r-p-s-k-! m-a-t-e-r-n-j-i jezik.
Sr Bin = (staro apsko ime) = Ukak.ita Tica Mi KI = (staro kinesko ime) = Mamina Ka.ka
Kosovo je staro srpsko ime.
vi ste srbi muslimanske vjeroispovjesti. albanci su u albaniji xD
Nemoj Miki molim te ... ti si bas opasan ej.... evo mi Albanci napustamo Kosovo zbog tvoje prijetnje. Idemo do Mitrovice, ali ovaj put Sremske. Mamaru ti tvoju
Podatci? E s.e.r.e.m vam se u pravopis.
Sve p.obit,majku li im *.
zasto albanska zastava?? zar kosovo nema svoju?!
kad ih bude 5 miliona (za 30 godina), razguliće srbe.