Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo albancima sretan nastavak zivljenja u zemlji svojih pradjedova, zemlji orlova zvana dardania po Ilirima danasnjim Albanaca. srpinu treba priznati da su starij jer mi ne zaboravljamo ucenje iz biologije da srpi stariji od amebe sto znaci automatski su starij i od \"siptara\", to je fakat nepobitan.
dobro je palestinac, nek si nam reko
pricati sa srbima ko je tu stariji \"siptari\" ili srbi to je pravo samoubistvo. nolko koliko ima srpa toliko ima i historija njihovih. eto recimo da su srpi u pravu i sta sad, nije vise tako sad je kosovo ono sto jeste i idemo dalje, pa necemo hiljadu godina sada ngadjati ko je stariji. ode zivot jebiga, eto ti si starij, idemo dalje.
http://www.youtube.com/watch?v=cfbK9vLCZZ0 Evo nas na Kosovu i Metohiji i vicemo Kosovo je Srbija! http://www.youtube.com/watch?v=LWQxmfQIvJ8
Evo nas na Kosovu i Metohiji i vicemo Kosovo je Srbija!
Pa, da bi bilo albanskih naziva, mora biti albanaca, zar ne? Ahaha!!! To ce reci da su se naselili od nedavno pa nisu stigli promijeniti nazive, pa ne mozes sad doci u francusku i davati bosanske nazive kad si manjina, niko i nista!!! gluposti!!! Glupe Bosnje!!!
to da li je obiliq izvorni naziv i nije poenta priče- čak i da su ga srbi u nekom trenutku nametnuli, gdje je onda albanski? pa hajd da se radi o dva-tri naziva i nekako... al ovo fakat 99 posto. budimo realni, kada bi albanci upotrijebili te svoje nazive (ako postoje) ako ne sad...jedan mudri stariji čovjek bi reko: ašćare
Eto, Obilq je siptarski izvorni naziv, ebla te istorija koju ucis!!! Suva reka, orahovica i to...to sve izvorno siptarsko!! A bre, ako laze koza, ne laze rog!!! Sto da se neko stalno pravda kad imaju tragovi, a vi lazite do sudnjeg dana, po volji vam. Mi znamo da lazete, i svi znaju da lazete, i to je dovoljno. Izmisljene Klinton nacije i klonovi savremenog oblika imperijalizma, kolonije u prevodu, nista drugo do li kolonije sa najmesnicima i guvernerima i to u kojima ce demokratija procvjetati kad na vrbi rodi grozdje, kao i svugdje gdje je usa zamrsila svoje prstice, njima nije demokratija ni u malom prstu vec samo njihovi imperijalisticki ciljevi i legalizacija otimanja i pljacke tudjeg!!! jedina istina!!! Bojim se da ce ih vise kostati sam proces pljacke od samog plijena!!!
* Dečani / Deçani * Dragaš / Dragash * Đakovica / Gjakova * Glogovac / Gllogovci * Gnjilane / Gjilan * Istok / Istog * Kačanik / Kaçanik * Klina / Klina * Kosovo Polje / Fushë Kosova * Kosovska Kamenica / Kamenica * Kosovska Mitrovica / Mitrovica * Leposavić / Leposaviq * Lipljan / Lipjan * Mališevo / Malisheva * Novo Brdo / Novobërda * Obilić / Obiliq * Orahovac / Rahovec * Peć / Peja * Podujevo / Podujeva * Priština / Prishtina * Prizren / Prizren * Srbica / Skënderaj * Štimlje / Shtime * Štrpce / Shtërpcë * Suva Reka / Suhareka * Uroševac / Ferizaj * Vitina / Viti
Cuj izvorni nazivi srpski pa da li si ti ikada PROCITAO neku ISTORIJSKU knjigu ?? Jedno su zelje , drugo su CINJENICE .
Cuj izvorni nazivi srpski pa da li si ti ikada PROCITAO neku ISTORIJSKU knjigu ?? Jedno su zelje , drugo su CINJENICE .
gledam mnogi srbi ovde poceli kukati kao pipo npr. nikoga ja ne okrivljujem za ovo-srbi su sami krivi od 74 pa dalje cak od 45-sta su im trebale u.s.tase i ba.lije u drzavi - znamja kako su se treirali siptari ovde konzulatu-zasticeni su bili kao polarni medvjedi a 99 posto nije znalo pricati srpski- usmrde citavu prostoriju i nabiju se na pult po pet komada da bih razumjeli po koju rijec-jelklinton kriv sto to nije isterao i rekao ko nezna srpski ne moze dobiti srpski pasos??ili recimo zasto Srbija nije nesta naucila od hrvatske oluje pa sve teroriste pobila za dva dana a ne godinama se natezali sa njima i nakraju racun stigao- znaci braco srbi sami ste krivi pa otvorite oci da ne izgubite jos sta svojom naivnoscu
Ako si mangup idi na Kosovu pa vici: \"Kosovo je Srbija\"
Nista im nije falilo, ni dlaka s glave, al pogan hoce da otme tudje, i to ti je!!!
Onda im nije bilo dovoljno sto imaju skolu na svom jeziku nego osnivaju po Albanskom planu i programu??? Ima li toga na zapadu??? Nema, brate, ne daju!!!