Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šiptarska posla ! da nebi Tita nebi imali ni kosovo danas !
Od ranijih po otprilike 300-400 komentara u kojima se promoviše mrznja prema srbima, spalo se na 90 komentara.I od tih 90 kom. 70 su sigurno ustase i onaj smrdljivi kozojeb ismailj. Jako mi je drago da se srbi i bosanci mire, treba nastaviti tako.
Ne razumijem zašto im smeta ta šačica Srba na Kosovu.
Bravo albanci... ovo je živa nacija... ovakve stvari su svakodnevnica bh povratnicima... haj da i serve neko naguzi...
Imaju oni svoju rec" veq durim", ili samo polako i strpljivo će gi sredimo mi njih
Siptari rade svoj poso, sad ih ima 7 meliona, a u Vrnici nema granicaizmedju dve države.Neko će ga poje samo ako go cackate
Americka pravda dobro ju znamo svi. Ove cobane je lako rijesiti.
Americka pravda dobro ju znamo svi. Ove cobane je lako rijesiti.
Dobro a otkud mađarska policija da brani Srbe na Kosovu?
JRM, ništa više , nije vrijedno paznje
Kako ovim srbima nije jasno da ih svi mrzi da su otpad covjecanstva!!!
Više volim Srbiju nego Kosovo ! A nađi mi šipca koji ima ravne zube i da mu glava nije kvrgava , izgledaju ko vanzemaljci !
http://www.zrenjaninski.com/vesti/zabava/ekskluzivne-fotografije-sa-snimanja-serije-cizmasi/ JARANE EVO NAS UKAFANI!!! JASAM OVAJ USREDINI. PORED OVOG SŠEŠIROM A OVAJ SŠEŠIROM JE MOJJARAN MOMČILO ČMAR. OVAJ UŽUTOM SAKOU JE RAMBO SPALA. ONA TROJICA TAMOSU LUKE, HALID I PRESTAVNIK. HALID SEČEŠE ZAGLAVU, LUKE PUŠI CIGARE A PRESTAVNIK GLEDA UKAMERU.
PA NAJLJEPSI SAM JARANE MOJ
JA SAM OVDJE NEUTRALAN JARANE MOJ NE VOLIM NI JEDNE NI DRUGE
IDI BUREK PRAVI JARANE MOJ
Zapao sam ti za oko, sta fali mom nicku ? zar je toliko bitno kakav mi je nick na ovom portalu meni je bitno da nisam cmar kad izadjem iz kuce.