Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutorina je naša...
Neka komsije grade i treba , neka uvezu svoju zemlju treba podrzati i ne opstruirati najvaznije su ti prve komsije . Da smo Bogdom slozni svi ovaj dio Evrope bi bio najbogatiji , valjat ce nam i oni kada budemo vrsili pregovore sa EU a i kasnije nece vise biti granica tako da ne bi trebalo zatezati odnose nego prijateljski sjesti i dogovarati se o obostranom interesu ... Nema od svadja nista !!
Ma jok. Nikad.
Znaci ipak ce kobejagi da grade...ovo kobejagi se odnosi na to da je pitanje kad ce biti izgradjen s obzirom na nasu dinamiku dosadasnje gradnje i hapanje para
Ima da izlazimo na otvoreno more plivajuci slobodnim stilom :)
ovaj most nece moji praunuci ugledat a ne ja. nema od ovog nista
Dobar, dobar :D