Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjece djecija kolica prevrnuta hvala bogu pa nije bilo djeteta u njima
Zaboravio si napomenuti da su Srbi odgovorni i za Big Bang
Moj pravoslavni...da te ja uvedem u srpsku historiju!!!! Davno nekad,dosao jedan stari poznati turski trgovac u to tvoje mjesto i natego najatraktivniju dijevojku iz tog kraja.I dok su bili u zaru borbe onako u akciji oboje,poce ona da vice SVRBIIIII SVRBIIII,a vi onako zatupljeni shvatite to kao SRBI i nazovete se po rijeci koja je nastala iz SEX-A,ali istina i jeste u tome da ste tako nastali ,)
To se desi kada se Hrvati bave viteskim igrama.Hrvati, nisu za vas viteske igre, niste vi od tog kova, vi se bavite kuhanjem i homoseksualizmom, to vam je u krvi.
Bio muj.ica u publici pa konj poludio, hahaha
evo za...... ne informiranog KONJA nikad ne bih želi biti neke nacije koja je izmišljena nikad ne mogu biti izdaica svog naroda i svoje vjere a nikad ne bih vrijeđao drugog što je druge vjere ili nacije Bošnjaci su izmišljeni ...možda si mislio BOGUMILI...ali eto ti nemaš sa njima nikakve veze ..... žalim te
Ne vidjeh odmah tvoj komentar, tvoja mama mi ga je tako stegnula dok isisa svaku kapljicu s p e r m e da zakasnih. Ali nema vezem baš joj je bilo fino, a i meni drago.
Namirisao Turčina. Nije konj i d i o t ko članovi hrvatske vlade.
ustašško šokačka seljačka zabava
PIH ŠTA OČEKIVATI OD POTOMAKA AUSTROUGARSKIH KONJUŠARA... OVAKO I U KREŠEVU O.RG.IJAJU GLAVNOM ULICOM U SELU KRESEVO,SAMO SA DIVLJIM SVI.NJA.MA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH LOL HRVATI U POKUSAJU !
@srbi Hrvati su sve pokrali..Sta je u stvari hrvatsko \'\'\'\'?????????????????
Na livadi svoje ovce čuvam al fali mi Bošnjin da ga duvam
Očito tipkaš iz dijaspore i živiš u oblacima posrbice.
Na nasih 24 posto nebi mogli organizovat alku dok se konj zaleti i okrene vec si u drugoj drzavi.
Hajde vi ku.rva.ti najprije naucite jahati magarce , konje vidim ne znate , pa onda dodji drzati prodike o Srbima i povijesti !
Ne Srbima je u krvi da su povijeničari, luđeg naroda nisam vidio, nema čovjeka koji ne prića kako bi oni rekli o historiji, imaju sadašnjost i probleme s Kosovom, ali oni samo pričaju o povijeti Kosova i drugih naroda..hvala ti Bože što ne živimo u istoj zajednici više....
moglo je dijete na.j.e.b.a.t radi glupe igre... ovo postalo ko korida u spaniji.