Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo sigurni da se svaka kupovina najavljuje na TV-u hahahahah? Ponosni smo na naše kupovine i zalihe. Još je na putu...
Nie bitno ko koga voli ali treba Komsica osuditi sto trosi drzavne pRw na sastanak sa predsjednikom drzave koju bih ne priznaje.
Borci za pravdu
Željko je tražio savjet kako vaditi živce političkim protivnicima! Kurti je šampion u tome!
Tako ces da sjedis i sa predjsednim Srpske za koju godinu. Sto, u cemu je problem? Moze se cijepati Srbija ali ne moze Bosna? E nece da moze
Srbija se sama pocjepala, kad je pokusala ponoviti genocid na Kosovu...
@...813 Zato postoji ona za Genocid u BiH, za koji je Srbija osudjena za nesprijecavanje. Nije joj se moglo dozvoliti ta ga ponovi na Kosovu.
Odlična tema !
E niste trebali....hahaha...