Okružno tužilaštvo Beograd
0
Kompletirana istraga protiv Cece Ražnatović
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto ovako malo komentara? svasta!
Ovo mi je sada stvarno dopi.zdelo,nemogu više ovaj pritisak izdržati,ebote,vraćam se svom starom zanatu,za koji sam se školovala,osemenjavanje krmača veštačkim putem.
Mafijasku udovicu bi se moralo izvesti na sud, sto je prije moguce! Svima je jasno da je i ona bila (i ostala) (po)vezana sa organizovanim zlocinacko- mafijasko kriminalnim grupama. Mnogo je krivicnih (ne)djela za koja bi ovaj primjerak sa slike trebalo da odgovara i polozi racune.
aj na njoj bi četvorica mogli raditi u isto vrijeme hahahaha
Znaci prdekana jedno 5 g. ps. ona je kuma ministra policije
Da mi joj ga metnut. Valjda budem imo shanse..
joj Hamo, vidi joj glava, majke ti... :D
MA LOPOVSKA KUYURINA, MAJKU LI JOJ KYRVANJSKU _J.E.B.E.M_!!! ROSPIJURINA FAŠISTIČKA!!!! FUUUUUUUUUUJ GADURE SILIKONSKE SPODOBE, FUJ!!!
Ko ne voli Raznatovic Cecu, Nije sis\'o u krevetcu!!!
arkane cecu ti mi poderemo a ti truhni u zemlji
ebem se ko stuka izgleda kao plasticna lutka vlastima nisam jos dala pa kazu da sam budala zato me i za nos vucu a ja drolja od Dragane sam mnogo bolja nisam ja jeftina roba.
ja bi joj porucila da napravi pornic kao sto sam i ja
.Ebali smo arkana saćemo i nju.
Ceco, uz tebe smo!!!!!!!!!
Ceca je kraljica, 20ak godina sam zaljubljen u nju... i ponosan sto je udovica velikog srpskog heroja! Ceco nedaj se, skidacemo pic,ke DOSovske sa vlasti !!!