Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko da mi iz bosne mozemo ista komentarisati
Saću sebi od radosti pustit Đeknu...
neka je srusio sam je vidio da su ovi gori od prethodnih, on je imao lose iskustvo sa Milom a sada se sam uvjerio da su ovi gori
U zadnje vrijeme imamo ozbiljnu konkurenciju u Crnoj Gori.
Dritan i politika dva razlicita svijeta. Na samom pocetku nije trebao podrzati ovakvu vladu, ali tolika mrznja prema Milu je rezultirala nastankom nevjerovatne koalicije Srba/praslavna crkva i Abanaca protiv Crnogoraca.
CG se uspjela izvuci ispod chizme tkz srpskog polu-sveta
Dritan se pita
Kakav apsurd, pa Dritan je za godinu dana srušio kompletnu kriminalnu hobotnicu Mile Đukanovica ,postavio stručne ljude na najvišim mjestima izvršene vlasti.Kad je to završio sad ide manjinska vlada na čelu sa premijerom Dritanom a ova dva bloka u duboku opoziciju.Dritan je majstor
Lud , zbunjen , zbunjeniji
Apsurd, dok bh politiku vodi razum i zelja za napretkom....
imaju i crnogorci svog radoncica. zalosno
Vidi Krivokapica jest pobijelio, a nadao se jado vladavini makar onoliko koliko je i Milo Faraon vladao.
dobar je memo
Draginja im rasturi srpski svet i održa lekciju iz civilizacijskih vrijednosti
Od 29.572 banovanih, 29.000 banovanih bez ikakvog posebnog razloga. Banovan sam par puta do sada bez ikakvog razloga, niti je psovka bila niti govor mrznje ili bilo koje vrijedjanje. Mozda i sad budem banovan ahahahaahaha.
Eee.... ti ne znaš šta klix zna. Možda si pomislio nekome nešto loše😄
Kad ce opet litije pitam za druga Stanivukovica 😂😂