Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da će Pelješki most biti visok toliko da se pedalina može ispod njega provuć.Pa iako bude luka (što je vaš nedostižni san) hoćete li u njoj istovarat iz kanua?
Eto im Peljesackog mosta sada.
brod jeste plovio PREMA Metkovicu, i nasukoni kod Plocica. Pogledaj jos jednoC sliku... ha ja..
Zacementir\'o:)
Brod je plovio iz Splita za Metkovic a kako bi trebali da znate Metkovic nije na moru nego na rijeci Neretvi. Dakle brod se nasukao pri pokusaju uplovljenja u rijeku Neretvu a ne u Plocansku luku i pri tome mu nikakva Neumska luka ne bi mogla pomoci da se ne nasuce u Neretvi! Poenta; prvo procitati tekst, razmisliti da li ste isti razumjeli, ako niste jos jednom procitati i tek onda komentarisati. A ako i nakon drugog citanja niste sigurni da li ste isti razumjeli ili ne preporucljivo je odustati od komentara i isti ignorisati. Hvala.
štooda vam kožem, nasuka se, kad je prebrza vozija, slijedeći put ga malo laganija
pa kako se nece nasukati kad su bploce bezze luka radi mulja koji svake godine nanaosi neretva, neum je prirodna luka i treba je naprvaiti glupo je da imamo more a nemamo luku, a one skutorcice cemo prebaciti u neki rezervat u zap hercegovini i dole naprvaiti luku
Je li cement ili je cijement
Ovo je jos jedan dokaz da luku pod HITNO treba praviti u Neumu ,gdje je dobina mora 3X veca nego u Plocama. U Plocama samo pristaju brodovi male tonaze a brod Orebic je prevelik zalogaj za Ploce.