Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vucic se zaglavivo u blatu sa autobbusom,pa monti pajton je za njega realnost
A Bošnjo se zaglavio u blatu devedesetih , ne shvatajući realnost ..
ma sta me briga za " ekonomskog tigra ". A kada Kinezi kazu. Vrijeme je vracanja usluge
Čemu vozovi kad se stanovništvo prepolovilo? Uskoro neće imati ko ni da ih opere.
Cemu lupetanje sunce mu poljubim. Oblast izmedju BG i Novog Sada ima preko dva miliona stanovnika. Vidis, to je skoro pa vise od polovine stanovnistva BiH, Da li si svestan koliko ce to ubrazti putovanje, rasteretiti saobracaj, i olaksati komunikaciju. Ne shvatam cemu ovakav komentar.
Komentar zatucanog krezubog bošnje 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Te brze vozove smo apsolvirali.Ide sve ko podmazano po loju.Pomisliš da si u Japanu po tačnosti i čistoći. Sad je prioritet da se za 3-4 godine završi metro.
Te brze vozove smo apsolvirali.Ide sve ko podmazano po loju.Pomisliš da si u Japanu po tačnosti i čistoći. Sad je prioritet da se za 3-4 godine završi metro.
Te brze vozove smo apsolvirali.Ide sve ko podmazano po loju.Pomisliš da si u Japanu po tačnosti i čistoći. Sad je prioritet da se za 3-4 godine završi metro.
sad kad iskoci iz sina ima da leti do beograda
Kupili 3 brza vlaka od Stadlera, pa sad 5 od Kineza... servisno-logistička noćna mora.... Tako smo mi u Hrvatskoj 2003. kupili 8 "state-of-the-art" nagibnih vlakova, a već 2012. nije vozio nijedan. Možda voze, ali s onemogućenom funkcijom nagibanja, ne znam sad. Drugim riječima, nije visoka tehnologija za siromašne i korumpirane države. Ja bih bio zadovoljan sa vlakovima od 120 km/h, ali da su uvijek točni i udobni.
Taman kad postigne brzinu izađe iz male Srbije hahahha
Samo dobrog njemačkog alata uz njega uvijek imati. Kad sam sinu bicikl kineski u Vitezu jeftino kupio, dok sam ga izvodio vani da vozi uvijek sam alat kod sebe morao imati. Npr u vožnji se odjednom pedala odvrne.
Manite nas voza i pruga. Daj nam jos koji dzamiju na Otoci.
Zašto SOKO zašto ne ORAO? I sokolove hoćete prisvojiti.
koji qurc o ovom da se pise ? To za uslugu 100 za jednog?
Hoće li i ovaj prevoziti migrante kao nas talgo ?
Spajanje srpskog sveta!
U Srbiji vozovi idu 200 km/h, dok u susednoj BiH idu 20 km/h ili uopšte ne idu.
jeste, s tom razlikom sto ste nam pobili mladost i unistavali sistematski infrastrukturu, a moj caca nije punio minobacac da granatira serograd dok je prije rata gradio autoput BR-JED po Smrdiji..... nek vi imate i dabogda jos imali - al me pravo boli krcina.....
Ti stvarno misliš da će na postojećoj infrastrukturi ovaj voz moći voziti,možda nekom normalnom brzinom kao i drugi vozovi
prodali im kinezi ciglu. tako ti je to, kad se zaduzis kod kamatara.
Objavljuju se vijesti iz regiona samo da se prikrije naš jad i čemer, ljudi kupuju vozove, otvaraju fabrike... A mi i dalje '92-'95