Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@OBILIĆ Kakav ti i EUROPA, P.E.R.I.G.U.Z.E, nego fataj se, u tom TORU od 24% BiH teritorije, DJUGUMA i PLAKNI SE MALO DA TI GA Bakir Izmetbegovic LAHKO SMJESTI...takve kao ti EUROPA je sprcala u taj tor da ne zagadjujete okolinu...Zali Boze samo normalne muslimane, kojih je nazalost sve manje i manje u BiH, odkako seljoberska Izmetbegoviceva bagra drzi vlast...
P. VAM M.
Jeli Dodik bio na otvaranju, inače dijeca u Banjaluci nesmiju ni čokoladu otvoriti jer se odmah nacrta Dodo sa TV ekipom.
nek us buš otvorili da i mi Srbi ožemo otići na KOsovu tj preći malo u drugu državu i Europu....
Konačno. Zalihe presušile.