Hrvatska
0

Kćerku koju su prošli mjesec pokopali pronašli živu

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Roditelji Jure i Lela Burić iz Hrvatske doživjeli su pravi šok kada su u policijskoj stanici ugledali svoju 39-godišnju kćerku za koju su vjerovali da su je sahranili prije mjesec dana u Drveniku.

Naime, bračni par je tada kao svoju kćerku identificirao leš žene koja je pronađena 15. aprila kako pluta u moru ispod Katalinića briga, objavio je Jutarnji.hr.

Roditelji su bili uvjereni da je utopljenica njihova Tea, s obzirom da je žena na tijelu imala iste madeže, ožiljke od operacije, a roditelji su prepoznali čak i stvari svoje kćerke u pronađenoj torbici.

Međutim, porodica Bzrić je doživjela pravi šok kada ih je policija pozvala. Naime, jedna susjeda je prijavila kako muškarac tuče svoju partnericu i po dolasku polcije žena je tvrdila kako se zove Tea Burić. S obzirom da par nije imao dokumente, kojim bi potvrdili identitet, privedeni su u stanicu.

Otkriveno je da je 40-godišnji muškarac Damir Glavina, a žena je zapravo Tea Burić za koju se vjerovalo da se utopila. Roditelji 39-godišnjakinje su ponovo pozvani da identificiraju kćerku.

Vidjevši svoju kćerku koju još nisu pravo ni oplakali, roditelji su zanijemili. Nakon svega, Tea koja boluje od psihoze, u jako lošem psihičkom stanju prebačena je u KBC Split. Policija poduzima daljnje radnje kako bi se utvrdio pravi identitet utopljenice koja je 15. aprila pronađena mrtva u moru ispod Katalinića briga, objavio je Jutarnji. hr.