Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je ova mesic BUDALETINA NAJEBEMO MU SE ZENE I CERKE LICEMERNI IDIOTE PROTJERASTE I POBISTE ONOLIKE SRBE IZ KRAJINE SAMO ZATO STO NISU IMALI RADOVANA I MLADICA ISTO BI I OVI turci balijetine uradile kao u tarcinu sarajevu zenici tuzl;i konjicu da nam ne otvori OCI RASO I MLADIC OVO BI HRVATSKO CVECE UBILO VISE NEGO U 2 SVJETSKOM RATU STO POBISTE 700000 SRBA MATER VAM JEBEM USRANU PERI GUZOVE GEDJO TAKE BALIJETINE CE BITI OCISCENE NECE KO SPIJUNI RADITI BIBI STO SE TICE RATA MI JEDVA CEKAMO SAM,O SE DOBRO NAORUZAJTE NEMA NAS VISE U BUNARIMA KO PRIJA SVI SMO NA ISTOJ STRANI IMATE MEZETITI TI 19000 SRBA STO OSTA U FEDERACIJI BIBI JESU LI TI MOJE RECENICE JASNE PERI GUZOVE BALIJETINA DA TI SPRASI METAK SILAJDJIC I KOMSIC A MI CEMO NJEMU BUBULU JEL TI JASNO BIBI PASCE KOPILE TURSKO JEL TI JASNO
@rodavane Sto se tice tvoje prognoze vezano za rat koji ce biti za nekih 20 godina , u potpunosti se slazem sa tobom samo sto bih ja one godine skratio za nekih 17 18 ukoliko nastave ovako tj. bratija na celu sa Dodikom .Jedno napomena samo,daleko smo od 1992. Jedna strana je te davne godine ratovala kamenom a iduci put ?
za bibi. Ne kaze se odplatu vec otplatu toliko o tome koliko imas prava da bilo sta pricas jer ni da pises nisi naucio. sad za ja+ti=mi. nemoj da toliko da seres. nejasna recenica. ili nemoj toliko da seres ili nemoj da seres a ovako nekako ne razumem. A sto se tice ko kome treba da se sveti pa znate vi ako vasi stari hoce da vam kazu zasto se desavalo recimo u Prijedoru to sto se desavalo. a ako nece da vam kazu evo reci cu vam. 1942 oko Bozica 9 srpskih sela je nestalo za par dana od strane muslimana. naravno to vam niko nije rekao niti ce jer vi ste bezgresni. i isto tako 1992 opet Bozic Bratunac Kravica 3000 Srba je ubijeno a ubica je niko drugi vec vas heroj naser oric. zapitajte se zasto se sve desilo 3 godine kasnije. Srbi mogu da cute ali ne mogu i nikada i ne treba da prastaju i zaborave.
Bosanci muslimanini, potamante ta Vlaska govna u Bosni da nam ne sramote srpski rod.To vam porucuje jedan Sumadinac.
ti radovane nemoj da toliko da seres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radovene\" tebi su Bosnjaci trn u oku. Naser Oric nije ubijao hiljade civila i nije narucio etnicko ciscenje kao sto je ovaj vas Radusama Bin Laden to radio sa hiljadama Bosnjaka i Hrvata sirom BiH pa i Hrvatske. Radusama je ubijao jedan cijeli grad misleci da moze da unista \"kako mu se omaklo 92ge muslimanski narod i posalje ga u nestanak\". Vi ste jedini koji mrze i Slovence, i Hrvate i Bosnjake i Albace i Aerikance... i opet ste vi u pravu i nevni ruku krvavih do ramena. Radovane Bosnjaci su prosli golgotu vecu nego iko, ALI jaci smo i spremniji nego ikada dosada i samo cekaj Radovane moli Boga da nepukne jer zna se kome je krv u oci udarila!! Ima da izgoris i ti i tvoja rs za 72 sata. Ima nas i jos ce da nas bude a mi znamo svoj cilj i cekamo svoj trenutak osvete i vracanja nase zemlje krvlju natopljene. Zapamti te rijeci radovane a sad idi nazderi se sljive i cekaj odplatu. PAMTIMO I CEKAMO!!!!!
velika razlika je sto on nikoga licno nije mucio niti dotakao a naser oric ima krvave ruke pa muslimani misle da je pravdeno kada njega oslobode. kr na rukama je krv ali muslimani ne mogu da budu realni a pricaju a pravdi.
bilo bi steta da on umre, treba ga prvo muciti kao sto je on mucio hiljade bosnjaka, svaki dio tijela mu treba isjeci na sitne komadice, i na kraju ga zakopati zivog pa nek sam crkne djubre jedno nevaspitano... i on neki dokteor hahahahahaha
Stvarno je bljutavo slusati i citati da Stipe Mesic pominje ime Karadjodja. To je bogohuljenje. A to da je ovo veliko bure baruta je istina. Cini mi se da svet samo dosipa barut u vec prepunjeno bure i ako tako nastave eto rata za nekih 20 godina ali ovaj put do kraja.
Komentar Mesica \"Napokon tako je nastradao i Karadjordje\" mislim da je ne dozreo i samo baca varnicu na ovo nase \"Bure baruta\".... Nazalost ima dosta mesta za popravku i u Zagrebu, kao recimo ne paliti vozila stranih registracija! Samo tako mozemo napred ka \"boljem zivotu\" ....
...dodavši: \"Napokon, tako je nastradao i Karađorđe.\".... Pa srbi su nebeski narod:)
TOLIKO SAD ZA SADA OD RASIMA !!!!