Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve price sepoturaju nebi li unijele konfuziju u gradjanstvoi opcenito nebi li se pazbja usmjerila na drugu stranu. Kako god ili se dogovorili ili ne Karadzicu se se suditi: Ovaj Holbruk jeste smutljivac i prevarant. Kao drago mu sto su ga uhapsili i on kao slavi, a RS bolčje stiti i cuva nego cijelo rukovodstvo SDS. Sto se tice Orica i Haradinaja, njima se nista nije dokazalo. Da nije bilo Karadzica i Milosevica, nebi bilo ni ove dvojice Sve su osmislila i u djelo sprovela dvojica krvnika sa Balkana. Jednog nema,ali Karadjic mora platiti za sve patnje nevinih ljudi. Kako je Srbija oslobodjena optuzbi za genocid u Bosni i Hercegovini? Dovoljno dokaza, dovoljno svjedoka, ali se nije mogla dogazati njihova namjera. Nije dovoljno ono sto je ocigledno, sto svi znaju, sve su spijunske letjelice snimile, ali ne i zlocinacke mozgove kad su smisljali zlocine. TREBA TRAZITI OBNOVU POSTUPKA PRED MEDJUNARODNIM SUDOM PRAVDE, PO TUZBI BOSNE I HERCEGOVINE , PROTIV SRBIJE, ZA POCINJENI GENOCID U NASOJ ZEMLJI.
zzzzzzzzzzz...holbruk...zzzzzzzzz...karadzic...zzzzzzzz.....dokumentat...zzzz..zzzzzz.....pljas!!!! ufff tisina konacno
Ovo je početak raspada entiteta Republika srpska.... Ako svi oni osnivači ove Genocidna tvorevine,odgovaraju pred licem pravde za svoja nedjela onda se i entitet mora ukinuti,jel je nastaokao kao teroristički akt u međunarodno priznatoj državi Bosni i Hercegovini...
Najprije Čestitke za hapšenje. Pod dva Buha je minorna ličnost da bi ga se citiralo pa zbog toga ja ne vjerujem ni jednu riječ od navedene izjave. Pod tri amerikanci kao poznati spletkaroši možda su pokazali Buhi kakav ugovor o nabavki nafte a pošto tz.ministri nisu znali strane jezike moglo im se prodati sviječu pod rog. I četvrto potpuno se slažem sa konstatacijom forumaša pod nikom Enem da tituliranje bivših dužnosnika nelegalnih tvorevina stave pod znak pitanja ili pod navodnike jer svi znamo da je to bilo za internu upotrebu.
jest to neka novost,ma nebi me cudilo da su to i nasi imali i svi koji su ovu dragu nam domovinu htjeli prodati. najvece pare koje su se ikada okrenule na ovim prostorima jesu pare koje su se okretale u periodu ratnih dejstava u BiH; dugo pripreman i dobro odradjen plan od strane sva tri tadasnja predstavnika naroda.samo oni koji su izgubili svoje najblize mogu da se zale i imaju na to pravo bez obzira na vjeroispovjest;niko ne zna tacno sta je radio ni karadjic ni tudjman ni milosevic.samo oni to znaju i niko vise sta je se desavalo u ratnom periodu i zasto je se tako desavalo. ovom narodu su zamazane oci i dok je god nacinalnih stranaka bit ce i problema. boli mene briga sto je muhamed u dzamiju otisao ili sto je slaven u crkvi;bitno je da sve funkcionise;vjerujte da ima vise nevjernika koji su za mir u ovoj maloj ali ponosnoj nam domovini nego vjernika koji stalno nesto forsiraju;nego kad citate kur\'ane i biblije i tore i neznam nija sta,probajte malo da citate izmedju redova a ne onako na suho samo sto pise.koristite mozak;a mediji ce uvijek biti mediji koji ce nas zabusavati i trovati nam srca i mutiti mozak; svi za jednog jedan za sve.bosna i hercegovina
nemam komentara,neću SMEĆE da uzimam u usta pozdrav svim bosancima i hercegovcima,i onima koji se tako osjećaju
DA JE TO TAKO ON DANAS NE BI BIO U ZATVORU NEGO NA SLOBODI . ALEKSA IZGLEDA VOLI DA SLUSA JOS UVJEK VIJESTI TIPA - ILIJA GUZINA !!!! A I DA JE TAKO , RADOVAN CE U HAAGU ODGOVARATI ZA ONO STO JE ON POCINIO A NE HOLBROOK . US ADMINISTRACIJE SE MIJENJAJU A SA NJIMA I POLITIKA - GUSLAR JE TO MORAO DA ZNA .
ljudi, pa ovo sam znao i ja koji i nisam bas najbolje upucen na afere sto se desavale i desavaju u BiH. taj ugovor sa Holbrookom postoji i to u 3 kopije. ako se ne varam, jednu ima Jadovan, druga je u Beogradu a treca u SAD-u. mene je fakat iznenadilo, znajuci da ima obecanje \"amerike\" da ce ostati neosudjen. to je u svoje vrijeme insinuirala i Carla Del Ponte. a eto imamo i dobar filmski uradak Richard Geara, koji, na svacije iznenadjenje, nije imao bas neku brutalnu medijsku kampanju, vec je prosao onako neprimjetno u kinima... sranje je svuda oko nas...
ma sad ce njih masa da prica ovo ono.sad ce svi nesto da komentarisu,sad svi imaju neke wow vijesti.jos nije ni u hag stigao a raznorazni ministri se busaju u prsa da su znali ovo i ono sa lica mjesta.ja sam bio prisutan....ja sam vidjeo potpis.....pa gdje ste bili prije majka mu stara.
Krajnje je vrijeme da bh mediji pripaze na tituliranje pojedinih osoba. Kakav crni ministar vanjskih poslova Republike Srpske?? U periodu u kojem je Aleksa Buha obavljao tu \"funkciju\", Republika Srpska je bila NELEGALNA tvorevina na teritoriju Bosne i Hercegovine. Daytonskim sporazumom na koji se Srbi toliko pozivaju vanjska politika je ISKLJUCIVO u nadleznosti drzave! Dakle Aleksa Buha nije nikakav bivsi ministar vanjskih poslova RS-a vec takozvani ministar vanjskih poslova takozvane Republike Srpske ili jednostavno clan vodstva Karadzicevih Srba, vise nista! U terminologiji lezi mnogo, a nasi mediji to olako zaboravljaju!
bivsi ministar VANJSKIH poslova republike srpske, kako to gordo zvuci! Ova njegova izjava (ako je vijest tacno prenesena) , baca sasvim novo svjetlo na slucaj karadzic. Hajmo se svi duboko zamisliti nad buhinim zujanjem, te tihovanjem doseci nirvanu i sklad. NEka buha zuji, buhe zuje svakako oko stoke i govana. Ipak, ministar vanjskih poslova srpske republike, koja fela, koja snaga karaktera, koja kompleksna licnost.